2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی مدت باهاش حرف بزن ممکنه از شخصیتش خوشت بیاد و قیافش به دلت بشینه یادت باشه هیچ کس کامل نیس

اره درست میگی هیچ کس کامل نیست 

خوشبختی جوونا صلوات ☺

یه چیزی بگم فقط مطمین شو ک تظاهر نکرده مثلا دررابطه با اخلاق افراطی نبوده و خود واقعیشو نشون داده تا فردا روز مثلا یه اخلاق نامناسب ازش دیدی ک نمیشد تحمل کنی بعد اونوقت به جای یک نمره منفی میشه دوتا.یا خدایی نکرده خدایییی نکرده درامدشو ازدس داد و دیگ پولدار نبود ببین اینجا هم چهره اشو دوس نداری هم درامد ازدست رفتش .پس این احتمال در نظر بگیر ک ممکنه بعدها متوجه یک ضعف بشی درکنار چهره اش...ایشالاه ک خوشبخت بشی و هراونچه ک به صلاح اتفاق بیفته 

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !
اینجوری داشتم وقتی رفت به مامانم گفتم جوابم منفیه ولی بعدا فهمیدم جواب اونا هم منفی بوده 😂😂

یعنی ی بار دیدین جفتتون همو نپسندیدین😂

خوشبختی جوونا صلوات ☺

ی مدت تایم‌بذار باهاش رفت و آمد کن ، ممکنه یه نفر اول خیلی جذاب باشه اما یکم که معاشرت میکنی واست زشت بشه ، یه نفرم اول به دلت نباشه اما چندبار ببینیش بخاطر شخصیتش حتی از قیافه ش هم خوشت بیاد ...

فقط چندبار باهاش برو بیرون ببین واسه قیافه اوکی میشی یا نه ؟

زیبایی عادی میشه 

زشتی هیییچ وقت عادی نمیشه

برو پیش مشاور تست شخصیت بده ببین برات مهمه یا نه 

یکیم بعضیا هستن با عوض کردن مدل مو و طرز لباسشون خیلی عوض و خوب میشن شعار نده که نه برام اصلا مهم نیست بالاخره یه عمر قراره تو صورتش نگاه کنی و اونوقت دیگه حق نداره به یه پسر خیلیم جذاب و خوشگل نگاه کنی یا شوهرتو مقاییه کنی به اینام فک کن

نه بالاخره ظاهر هم مهمه

اره مهمه عزیزم تو چند سالته ازدواج کردی ؟

اخه بعضیا میگن انقد مسائل تو زندگی هست که ظاهر یاد ادم میره

خوشبختی جوونا صلوات ☺