اره😂😂 اخه اون میگفت من نمیخوام همسر ایندم شاغل باشه منم گفتم در اینده من تو خونه ترجمه میکنم، به مامانش گفته بود شاغله نمیخوام... در صورتی که من اصلا شاغل نیستم
ادما باهم متفاوتن ولی یه مشاوری میگفت خانوما تعداد زیادیشون دهن بین و ظاهربیین ایشالاه ک شما نباشین اما الان یه عده میان میگن نه مهم نیست یه عده میگن مهمه شما بای. ببینی شما جز کدوم دسته هستید جز اونایی ک ظاهر اولیت زندگیشون یا ک نه؟ من خودم میگم شدیدا دهن بینم متاسفانه
هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !
اه ترسیدم ادم به چی دل خوش کنه هیچی دایمی نیست نه ظاهر نه پول نه اخلاق 😔
نه نه نمیخواستم بترسونم خدایی نکرده ولی مثلا یه مادر واقعی اگ بچه اش قشنگ هم نباشه دوستش داره حتی اگ صدتا عیب دیگ هم بگیره از زندگی باهش سیر نمیشه خیلی ببخشید ترسیدید من فقط به این نتیجه رسیدم زندگی با کسی ک دوستش نداشته باشم اول از اول همه خودمو اذیت میکنه و حالا هرچقد پول داشته باشم حس اینک هرگز عاشق نشدم اذیتم میکنه
هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !