بچه ها من هیچ لباسی بهم نمیاد خیلی خیلی ناراحتم اصلا سینه ندارم مانتو روم نمیش بپوشم ...براهمین همش با چادر میرم بیرون اوضام خیلی بیریخته...فقط اینو بمن بگین اگ چاق شم سینه هام بزرگ میشه؟؟😭اخه دوستامم دیگ مسخره میکنن میگن این چ وضشه یخورده غذا بخور......کسی مثه من بوده تو سن ۱۸و اینا چاق شه از بالاتنه درست شه؟؟؟ تروخدا خیلی بد جوریه هیکلم😔😔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من ۴۲ کیلو بودم .خیلی لاغرررررر . اونموقع از عطاری پودر چاق کننده گرفتم و خوردم 🤦♀️ شدم ۵۳ کیلو . خیلی هیکلم خوب شد ولیییییی یه کم شکم دارم که همیشگی شده
♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم
من۲۳ سالمه یه پسرم دارم،چاقم شدم،ولی سینه هام بزرگ نشد که نشد،بخاطر کوچیکی سینه هام بچم شیرمم نتونس بخوره،همیشه مجبورم سوتین اسفنجی بزنم تا لباسم تو تنم بد نشه