2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از 3ماه قبل قرص کلسیم.خوردم یه عالمه عرق رازیانه تو تاریخ تخنک گذاری نبود رابطه بچم دختره حالا یا به این ربط داره یا نداره نمیدونم بیشترش توکل به خدا کردم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3196279/رژیم-غذایی-برای-دختردار-یا-پسردار-شدن-خانوما-تشریف-بیارید?page=1

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            
دکتر چی گفته بخوری؟ ماست خیار خوبه؟ من ماست خیار و سالاد کاهو زیاد میخوردم گرمیجاتم نخوردم ۳ ماه ...

والا دکتر گف ک جگر و گوشت و مرغ و ماهی

لبنیات..چای پررنگ..سوسیس‌..کالباس

جوانه گندم

بادام زمینی

کباب و عسل

واینکه تا دوهفته تو محلول آب و سرکه بشینم و هرروز و قبل نزدیکی همین محلول داخل واژن تزریق کنم

همش حرفه من همش سردیجات میخوردم شوهرمم همینطور دوغ ماست خیار ،امانی نی پسره😳
نفسم عمرم زندگیم وجودم دلخوشیم پاره ی تنم فقط پسرم.خاله هاصلوات میفرستین سالم وسلامت بیادبغلم؟حاجتتون روا😍😍

خوش به حالتون می تونید رژیم بگیرید من قرار بود بگیرم خیلی برنامه داشتم خیلی یه دفعه باردارشدم نمی دونم کی و چه روزی فقط می دونم شوهرم تو گرمی منظور سیر خوردن غلط خورده بس که خورده من می دونم دختر نمیارم

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
من از 3ماه قبل قرص کلسیم.خوردم یه عالمه عرق رازیانه تو تاریخ تخنک گذاری نبود رابطه بچم دختره حالا یا ...

عزیزم دکتر ب من گفته روز ۱۶ یا ۱۸ بعد از پریودی اقدام کنم

درسته؟

آخه هرجای دیگ ک میبینم برعکسشه

من همینجوری بدون رژیم دختر دار شدم ولی منو شوهرم خیلی کلسیم استفاده میکردیم دوغ و کشک و ماست فراوون

بعدش هم اینکه توی بازه ی تخمک گذاریم نزدیکی داشتم نه فقط روز تخمک گذاری

حالا دارم عکسشونو انجام میدم واسه دومی که اگه قسمت باشه پسر بشه

الهی...عزیزم توکل کن ب خدا انشالله ک هرچی دلت میخواد بشه

خدا از دهنت بشنوه

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن