2777
2789
عنوان

😍رژیم دخترداری😍

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 37 پست
ان شالله که میشه

انشاالله🤲❤

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه روزایی هست؟ میشه بگی

اول باید بدونی دوره هات منظمهاگه منظم  یانه؟ باشه عالیه..چون روز تخمکگذاریتو میفهمی..مثلا مال من 28روزه بود..وسط دورم یعنی 14روز بعداز اولین روز پریودمیشه روز تخمکگذاری..برا اینکه دختر بشه باید نزدیک روز تخمک گذاری اقدام نداشته باشی..چون اسپرم های پسرزا شانس رسیدن به تخمک رودارن..براهمین باید از روز 9تا12اقدام میکردم..اینجوری اسپرمهای دخترزا شانس اینو داشتن که به تخمک برسن

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..
آره منظمه...ولی ۲۱ روزم

همیشه 21روزه ای؟ اگه اینطوره یعنی تقریبا روز دهم بعد از پریودت میشه تخمکگذاریت..تو باید بعد پاک شدن سریع اقدام کنی ودوروز مونده به تخمکگذاریت که میشه روز 8تا9دیگه اقدام نکنی..واینم بگم دوروز بعد تخمکگذاری هم میشه اقدام کرد

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..