2777
2789
عنوان

درد کشاله ران

5610 بازدید | 10 پست

سلام. 

من شش ماهه کشاله ران پای راستم بخصوص موقع حرکت درد میکنه. به کمرمم زده. ممکنه عفونت باشه؟ من پارسال یه سقطم داشتم کورتاز شدم. از کجا بفهمم عفونته یا چیز دیگه. میخوام اقدام کنم برا بارداری ولی خیلی میترسم مشکلی باشه

🌷توکلتُ علی الله🌷

از دیسک کمرته

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند ماه این مشکلو داشتم اصلا هم نمیدونستم از چیه الانم نفهمیدم ن کیست داشتم ن عفونت فقط بادکش گرم ...

من بادکش و حجامت هم کردم والا. بادکش کرم همون بادکشه؟ چند بار انجام دادی؟

🌷توکلتُ علی الله🌷
من بادکش و حجامت هم کردم والا. بادکش کرم همون بادکشه؟ چند بار انجام دادی؟

بعد پریودم شروع کردم چند باری انجام دادم همون ک پنبه رو آتیش میزنن اون بادکشو من علاوه بر کشاله ران کمر و تخمدان هم بادکش کردم ب کل دردم خوب شد

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊

من پای چپم از 18 سالگی اینجوری شده، هزار تا دکتر رفتم ولی فایده نداشت نتونستن تشخیص بدن، یکی گفت سیاتیکه یکی گفت از کمرته و ....

فقط ی تجربه ای به دست آوردم اونم اینه که نباید بذارم باد سرد بهش بخوره همیشه گرم نگهش میدارم، هر چند روز ی بارم دمنوش زنجبیل و دارچین و زیره میخورم به قول قدیمیا استخونامو گرم نگه میداره

✋️
من پای چپم از 18 سالگی اینجوری شده، هزار تا دکتر رفتم ولی فایده نداشت نتونستن تشخیص بدن، یکی گفت سیا ...

ای وای. ینی الان چند ساله این دردو داری؟ من ۶ ماهه امانم بریده. منم خیلی دکتر رفتم و ازمایش دادم ولی هیچ به هیچ

🌷توکلتُ علی الله🌷
بعد پریودم شروع کردم چند باری انجام دادم همون ک پنبه رو آتیش میزنن اون بادکشو من علاوه بر کشاله ران ...

اها اره منم انجام دادم فقط دوبار. مرسی از راهنماییت

🌷توکلتُ علی الله🌷
ای وای. ینی الان چند ساله این دردو داری؟ من ۶ ماهه امانم بریده. منم خیلی دکتر رفتم و ازمایش دادم ولی ...

دقیقا از 18 سالگی، ینی الان ده ساله

ولی شما بازم پیگیر دردت شو، شاید راه درمانی براش پیدا کنی

✋️