2777
2789
عنوان

شامپو بدن

2568 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

من ی مدته دارم  از شامپو بدن حیات رنگ سبزش استفاده میکنم بوش عاااالیه فوق العادست

ینی شامپو خوشبو تر از این ندیدم

فقط حس میکنم ی مدته انگار رنگ پوستم داره تیره میشه نمیدونم از شامپوه یا نه

کیا از این محصول استفاده میکنن؟

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       

من شامپو بدن بهم نمی سازه. هرچی زدم جوش زدم.

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم گلرنگ استفاده کردم نارنجیش خوب بود بوشم خوب بود

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

سیو اسپرتی هم خوبه

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
سیو اسپرتی هم خوبه

قیمتش چنده

خوشبوه؟

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       
من حیات استفاده نکردم ولی چند بار صحت سرمه ای گرفتم خیلی راضی بودم ازش

قیمتش ؟؟

بوش خوبه؟

من این سری حیات نارنجی گرفتم ولی،هنوز استفاده نکردم. قبلا اکتیو و گلرنگ استفاده میکردم خوب بودن  ...

عه چرا سبزشو نخریدی

منظورت صورتیشه؟!

اخه تو کوروش فقط سبز و صورتی بود 

سبزش عااااالیه

عه چرا سبزشو نخریدی منظورت صورتیشه؟! اخه تو کوروش فقط سبز و صورتی بود  سبزش عااااالیه

من اولین باره حیات گرفتم نمیدونستم کدومش بهتره. شاید واسه منم صورتیه دوهفته پیش خریدم هنوز استفاده نکردم رنگش دقیق یادم نیس اتفاقا منم از کوروش گرفتم 😊

قیمتش چنده خوشبوه؟

فکرمیکنم ۸تومن بود  

اخه چندتا باهم گرفتم،دقیق نمیدونم چند بود،اما از ۱۰ببشتر نیست

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
من حیات استفاده نکردم ولی چند بار صحت سرمه ای گرفتم خیلی راضی بودم ازش

دوستان سلام 

اینجا راجب شامپو بدن و اینکه چه شامپو بدنی خوبه مطالب باحالی نوشته حتما بخونید ضمن اینکه این سایت خریدش تخفیف داره ارسالشم رایگان 

https://drluxe.ir/body-wash-shampoo/

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز