2777
2789
عنوان

💕باردارا

77 بازدید | 13 پست

من‌هفته ۱۱هستم قلب نی نی میزنه رو شکمم قشنگ نبض داره انگار یه قلب تو شکممه که داره میزنه تند تند😍😍شمام همینجوره ؟؟وای این روزا رو واسه همه اونایی که دلشون نی نی میخاد ارزو میکنم ان شاالله همه مامان بشین 😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طبق معمول هیچکس نمیاد این تاپیکا باید اسم اینجا رو بزارن غیبت سایت والا کافیه اسم یکی از طایفه شوهر ...

برای تشکیل شدن کیسه زرده و قلب نینیم صلوات می‌فرستید و دعا میکنیم....خواههههش

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇
برای تشکیل شدن کیسه زرده و قلب نینیم صلوات می‌فرستید و دعا میکنیم....خواههههش

عزیزم 😍😍😍نی نی کوچولوت قلبش میزنه برات نگران چی هستی خدا با دل توعه و نی نی کوچولوت 😘😘 به سلامتی میاد تو بغلت 

بنظرم هنوز خیلی زوده ها واس فهمیدن حرکات جنین خیلی زرنگ باشی و شکمت بدون چربی باشه از هفته پونزده تازه تازه متوجه میشی😃😃

داریم برگه های کتاب تاریخ آیندگانو زندگی میکنیم؛ امیدوارم تهش قشنگ باشه :)

بنظرم هنوز خیلی زوده ها واس فهمیدن حرکات جنین خیلی زرنگ باشی و شکمت بدون چربی باشه از هفته پونزده تا ...

من قلبش میگم نه حرکتش اتفاقا دوروز پیشم انگار یه ماهی تو شکمم چرخید 😍یعنی شما شکمتون نبض نداره ؟

عزیزم 😍😍😍نی نی کوچولوت قلبش میزنه برات نگران چی هستی خدا با دل توعه و نی نی کوچولوت 😘😘 به سلامت ...

ممنونم عزیززززم

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇
من قلبش میگم نه حرکتش اتفاقا دوروز پیشم انگار یه ماهی تو شکمم چرخید 😍یعنی شما شکمتون نبض نداره ؟

چرا ی وقتایی نبض میزد نمیدونم مال قلب بچه بود یا نه اخهههه خیلی کوچولوعن اون موقع،،، من الان دارم مشت و لگد میخورم ازش😂❤️🙏🏻

چرا ی وقتایی نبض میزد نمیدونم مال قلب بچه بود یا نه اخهههه خیلی کوچولوعن اون موقع،،، من الان دارم مش ...

مال من انگار قلبم افتاده تو شکمم نمیدونم چرا 😁😁گاهی وقتا نگاش کنم تند تند داره نبض میزنه عزیزم ان شاالله به سلامتی بیاد تو بغلت 

مال من انگار قلبم افتاده تو شکمم نمیدونم چرا 😁😁گاهی وقتا نگاش کنم تند تند داره نبض میزنه عزیزم ان ...

مرسی عزیزم