2777
2789
عنوان

💕باردارا

77 بازدید | 13 پست

من‌هفته ۱۱هستم قلب نی نی میزنه رو شکمم قشنگ نبض داره انگار یه قلب تو شکممه که داره میزنه تند تند😍😍شمام همینجوره ؟؟وای این روزا رو واسه همه اونایی که دلشون نی نی میخاد ارزو میکنم ان شاالله همه مامان بشین 😘

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

طبق معمول هیچکس نمیاد این تاپیکا باید اسم اینجا رو بزارن غیبت سایت والا کافیه اسم یکی از طایفه شوهر ...

برای تشکیل شدن کیسه زرده و قلب نینیم صلوات می‌فرستید و دعا میکنیم....خواههههش

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇
برای تشکیل شدن کیسه زرده و قلب نینیم صلوات می‌فرستید و دعا میکنیم....خواههههش

عزیزم 😍😍😍نی نی کوچولوت قلبش میزنه برات نگران چی هستی خدا با دل توعه و نی نی کوچولوت 😘😘 به سلامتی میاد تو بغلت 

بنظرم هنوز خیلی زوده ها واس فهمیدن حرکات جنین خیلی زرنگ باشی و شکمت بدون چربی باشه از هفته پونزده تازه تازه متوجه میشی😃😃

داریم برگه های کتاب تاریخ آیندگانو زندگی میکنیم؛ امیدوارم تهش قشنگ باشه :)

بنظرم هنوز خیلی زوده ها واس فهمیدن حرکات جنین خیلی زرنگ باشی و شکمت بدون چربی باشه از هفته پونزده تا ...

من قلبش میگم نه حرکتش اتفاقا دوروز پیشم انگار یه ماهی تو شکمم چرخید 😍یعنی شما شکمتون نبض نداره ؟

عزیزم 😍😍😍نی نی کوچولوت قلبش میزنه برات نگران چی هستی خدا با دل توعه و نی نی کوچولوت 😘😘 به سلامت ...

ممنونم عزیززززم

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇
من قلبش میگم نه حرکتش اتفاقا دوروز پیشم انگار یه ماهی تو شکمم چرخید 😍یعنی شما شکمتون نبض نداره ؟

چرا ی وقتایی نبض میزد نمیدونم مال قلب بچه بود یا نه اخهههه خیلی کوچولوعن اون موقع،،، من الان دارم مشت و لگد میخورم ازش😂❤️🙏🏻

چرا ی وقتایی نبض میزد نمیدونم مال قلب بچه بود یا نه اخهههه خیلی کوچولوعن اون موقع،،، من الان دارم مش ...

مال من انگار قلبم افتاده تو شکمم نمیدونم چرا 😁😁گاهی وقتا نگاش کنم تند تند داره نبض میزنه عزیزم ان شاالله به سلامتی بیاد تو بغلت 

مال من انگار قلبم افتاده تو شکمم نمیدونم چرا 😁😁گاهی وقتا نگاش کنم تند تند داره نبض میزنه عزیزم ان ...

مرسی عزیزم