2777
2789
عنوان

خودم+عکس😁😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4915 بازدید | 322 پست
خخخخخخ لایک

عزیزم اخلاق خیلیارو از عکس و طرز تایپ و واکنشی ک به حرف دیگران دارن میشه تشخیص داد حداقل تو این سایت که کسی کسیو نمیشناسه اکثرا خود واقعیشونو نشون میدن🌹

هر کیو ببینم تو امضاش صلوات خواسته میفرستم ، فقط حسش نیس بگم😑😄
همین که انقد سر به سرش گذاشتیم خندید و با خوش رویی جواب داد به نطرم اخلاق دوس داشتنی داره دیدی یه چی ...

ما وقتي سرب سرش گذاشتيم 

از كجا متوجه شدى كه همش ميخنديد؟

اينقدر معطلمون كرد تا پستش پربازديد بشه:/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین که انقد سر به سرش گذاشتیم خندید و با خوش رویی جواب داد به نطرم اخلاق دوس داشتنی داره دیدی یه چی ...

قربونت برم عزیز دلم که انقدر مهربونی😘😘😘😍😍😍😍

_شاهین،شاه من؟ +جانم دلی،دلنازم؟_به نظرت رنگ چشمای بچمون چه رنگی میشه؟قهوه ای مثل من یا طوسی مثل تو؟🙃❤+ترکیب من و تو عزیزم،رنگ گوهی😐😂والاااا مگه ترکیب قهوه ای و طوسی چیزی جز گوهی میشه؟😂😂      عاشق شدم کاش ندونه~دست دلم رو نخونه~اگه بدونه میدونم~دیگه با من نمیمونه♥️                         دیوونه اگه بری دیگه دلخوشی برام نمیمونه~این و بدون که دوست دارم من دیوونه~هیچکسی قدرت و مث من نمیدونه♥️  من با تو هستم و با تو این دنیارو عشقه❤😍💍         تتلیتی اصیل😬👨‍🎤  ❤sh💍    نو بهار است در ان کوش که خوشدل باشی~که بسی گُل بدمد باز و تو در گِل باشی                                        تیکر یلداااااایی🍉😁آی لاو یو یلدا😂🍉یلدا آی لاو یو🍉😁بنده عاشق یلدا یا همون شب چله ی خودمون اَستممم🍉😂 آخ تو شب یلدای منی~دیوونه ی دوست داشتنی😁😍ای انار انار دون دونه از فردای خود کسی چه میدونه😅🍉آی انار انار بیا به بالینم شبنم گل نار بیا به بالینم😁🍉
ما وقتي سرب سرش گذاشتيم  از كجا متوجه شدى كه همش ميخنديد؟ اينقدر معطلمون كرد تا پستش پرباز ...

معطلتون نکردم اتفاقا من فقط فکر میکردم پست دوم یعنی صفحه دوم و دقیقا صفحه دومم گذاشتم تازه به خاطره کسایی هم که گفتن ما ندیدیم ۳ بار گذاشتم 

_شاهین،شاه من؟ +جانم دلی،دلنازم؟_به نظرت رنگ چشمای بچمون چه رنگی میشه؟قهوه ای مثل من یا طوسی مثل تو؟🙃❤+ترکیب من و تو عزیزم،رنگ گوهی😐😂والاااا مگه ترکیب قهوه ای و طوسی چیزی جز گوهی میشه؟😂😂      عاشق شدم کاش ندونه~دست دلم رو نخونه~اگه بدونه میدونم~دیگه با من نمیمونه♥️                         دیوونه اگه بری دیگه دلخوشی برام نمیمونه~این و بدون که دوست دارم من دیوونه~هیچکسی قدرت و مث من نمیدونه♥️  من با تو هستم و با تو این دنیارو عشقه❤😍💍         تتلیتی اصیل😬👨‍🎤  ❤sh💍    نو بهار است در ان کوش که خوشدل باشی~که بسی گُل بدمد باز و تو در گِل باشی                                        تیکر یلداااااایی🍉😁آی لاو یو یلدا😂🍉یلدا آی لاو یو🍉😁بنده عاشق یلدا یا همون شب چله ی خودمون اَستممم🍉😂 آخ تو شب یلدای منی~دیوونه ی دوست داشتنی😁😍ای انار انار دون دونه از فردای خود کسی چه میدونه😅🍉آی انار انار بیا به بالینم شبنم گل نار بیا به بالینم😁🍉