2777
2789
عنوان

اگه تو عروسی...

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 77 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی دوس دارم‌خیلی زیاد.. روزه هام قضا نمیشن...چله و زیارت عاشورا و ختم قرانم‌‌میگیرم.... ولی و ...

خواهش میکنم عزیزم! اوایلش یکمی سخته ولی چند روز که بگذره و همه نمازاتو به موقع بخونی خودت اتوماتیک وار موقع اذان میری وضو میگیری

من روز نامزدي بااون بيراهن بفي تو تالار رفتم تو زيربلّه ش نمازموخوندم، اما شب عروسيم فك كنم نخوندم!! ...

تو تاهل یه مقداری سبک عبادات تغییر میکنه. 

اما شوهر داری خودش عبادته. 

انشالله همون خدایی ک صلاح دید بهش برسی همون خدا صلاح بهتری برات درنظر بگیره. ناامید نشو

خواهش میکنم عزیزم! اوایلش یکمی سخته ولی چند روز که بگذره و همه نمازاتو به موقع بخونی خودت اتوماتیک و ...

چشم...مرسی گلم....موفق باشی و التماس دعا دارم ازت...خیلی نا ارومم این روزا😍

ب ارزوهایم قول رسیدن داده ام😍
خیلی دوس دارم‌خیلی زیاد.. روزه هام قضا نمیشن...چله و زیارت عاشورا و ختم قرانم‌‌میگیرم.... ولی و ...

عزیزم من خودمم تنبلم... 

کلا میگن یکی از کارهای سخت نماز خوندنه.  ایه اش رو هم داریم

فک نکن اونایی ک راحت نماز میخونن خیلی خوشبحالشونه! 😁 اون موقع  من خودم هنوز میگم ترانه اذان شد وضو میگیریا! میدونم تشر نزنم بلند نمیشم از جام! 😐

فقط بدون اعمال مستحبی تا واجب گردنت داری ب کارت نمیاد.

اگر بتونی دایم الوضو باشی نصف راه رو رفتی. مثلا دسشویی میری یه وضو بگیر بیا بیرون. 

همیشه دم اذان اعوذبالله من الشیطان الرجیم بگو... چون نماز پوزه شیطان رو ب خاک میماله... طبق احادیث

من روز نامزدي بااون بيراهن بفي تو تالار رفتم تو زيربلّه ش نمازموخوندم، اما شب عروسيم فك كنم نخوندم!! ...

با خدا همیشه میشه بهتر بود...هیچ زمانی برای برگشت به سمت خدا دیر نیست...مگه زمان جون دادن...

عزیزم من خودمم تنبلم...  کلا میگن یکی از کارهای سخت نماز خوندنه.  ایه اش رو هم داریم فک ...

اونا م من خودم هنوز میگم ترانه اذان شد و%و میگیزیا! میدونم...

چی نوشتی دوست من¿¿¿

عزیزم اگه نماز خوندنو قبول داری و فقط تنبلیت میاد اینا رو بخون

امیرمؤمنان در نامه ۲۷ نهج البلاغه می فرمایند : «... و اعلم ان کل شی من عملک تبع لصلاتک » و بدان که محور قبولی تمام کارهای تو نماز است»

پیامبر(ص ) فرمودند: «اول ماسئلت یوم القیامه الصلاه ان قبلت قبل ما سواها و ان ردت رد ماسواها . در قیامت اول چیزى که مورد پرسش قرار مى گیرد نماز مى باشد. اگر قبول شد دیگر اعمال نیز مقبول است و اگر رد شد بقیه نیز مردود مى باشد » ( نهج الفصاحه

و اما صادق (ع) هم حدیثی دارند که هر کسی که نماز را سبک بشمارد در روز قیامت شفاعت ما به او نمی رسد

انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....
عزیزم من خودمم تنبلم...  کلا میگن یکی از کارهای سخت نماز خوندنه.  ایه اش رو هم داریم فک ...

وای چقد خوبین شماها....بخدا شب داشتم زیارت عاشورا میخوندم...وضو داشتم...ب خودم گفتم خب پاشو نمازتم بخون دیگه....بعد که زیارتم تموم شد یادم رفت😒😒

ولی حتما حتما میخونم‌ از فردا و شما و استاتر رو حتما دعا میکنم...

مرسی بخاطر حرفاتون....😍😍😍

ب ارزوهایم قول رسیدن داده ام😍