2777
2789
عنوان

اگه تو عروسی...

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 77 پست
در اون شرایط اگه دسشویی شدید هم داشته باشی ولی وضوتو نگه داشته باشی که حتما خدا قبول میکنه...

نظر منم همینه...ولی شنیدم میگن اونجوری روایت هست که انگار یه جام شراب دستت هست و میخای نماز بخونی...ولی در هر حال قبوله ب نظرم

ب ارزوهایم قول رسیدن داده ام😍

وای من اصلا درمورد سجده با ارایش نمیدونستم خوب شد گفتین پس شب عروسی نمیشه نماز خوند ک مگه اینکه اخر وقت بخونیم

انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم همین که میگی خوشبحالتون یعنی که نماز برات ارزش داره دیگه؟ مگه نه؟ پس یه بسم الله محکم بگو و شر ...

خیلی دوس دارم‌خیلی زیاد..

روزه هام قضا نمیشن...چله و زیارت عاشورا و ختم قرانم‌‌میگیرم....

ولی واسه نماز نمیدونم چرا تنبلم..

مرسی دوستم...حرفات خیلی قشنگ بود و سعی میکنم عمل کنم😍

ب ارزوهایم قول رسیدن داده ام😍
وای من اصلا درمورد سجده با ارایش نمیدونستم خوب شد گفتین پس شب عروسی نمیشه نماز خوند ک مگه اینکه اخر ...

نه عزیزم اون یه تکه رو پاک کن... کرم پورد از ارایشگر بگیر بمال جاش... اصلا دیده نمیشه. تازه بشه هم مهم نیست مهم عکس و فیلم بود ک گرفتی. 

زودتر بخونی فکرت راحتتره 

نه عزیزم اون یه تکه رو پاک کن... کرم پورد از ارایشگر بگیر بمال جاش... اصلا دیده نمیشه. تازه بشه هم م ...

اخه خراب میشه چجوری از ارایشگر کرم گرفتی؟ تو چی ریختی ینی

وای من اصلا درمورد سجده با ارایش نمیدونستم خوب شد گفتین پس شب عروسی نمیشه نماز خوند ک مگه اینکه اخر ...

چرا میشه خوند! همون کاری که دوستمون گفت خیلی خوبه که به اندازه یه مهر پیشونی رو با دستمال پاک کنیم ...بعدشم فک نکنم خیلی پیدا باشه...یا اصن میتونیم به آرایشگر بگیم که وسط پیشونی مون رو فقط یه کرم مرطوب کننده ساده و کم بزنه تا مانع ایجاد نکنه

بگی خود‌ش بهت میده. یا مثلا بگو بماله به یه پد بذار تو کیف همراهت بعد نماز بمال. معلوم نمیشه اصلا&nb ...

باشه حالا فلن شوهر خوب پیدا شه بعد به ایناش باید فک کنم😂😂

من روز نامزدي بااون بيراهن بفي تو تالار رفتم تو زيربلّه ش نمازموخوندم، اما شب عروسيم فك كنم نخوندم!!!!

كلّا مجرد كه بودم،باخداترو بهتربودم.

الانم كه موقع طلاقمه كه خيلي ازخدا دور شدم،اخه داره زندكيو ميكيره لزم كه دوستش دارم،واسه همين كلّا تو همه جيز كاهلتر شدم امافعلا كه قطع نكردم.

انشالله كه خودش كمكم كنه

يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.