2777
2789
عنوان

اگه تو عروسی...

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو که وضوگرفتی قبل از اینکه باطلشکنی برو نمازتو بخون، دیگه چرا اصرار داری وایسی تا باطلش کنی

ادم وضو داشته باشه کخب میخونه... مال من سر عقد باطل شد دسشویی رفتم چاره نبود دیگه گفتم میذارم لحظه آخر پاک میکنم  دوباره وضومیگیرم.

فک‌کنم تیمم کنی بهتره‌...اگه بتونی نگه داری ب زووور هم قبول فک‌نکنم باشه...مثلا جیش شدید داشته باشی   بری سرنماز..

ولی خدایی خوش بحالتون که اینقد مقید هستید

من خیلی دوس دارم نماز خونم...ولی نمیدونم چرا تنبلم و سعادت ندارم😔😔

ب ارزوهایم قول رسیدن داده ام😍
شوهر من تاریخ پریودیمو دقیق چک کرده بود تا وقت تالار بگیره🤣🤣🤣🙉🙈🙊

من که به هیچیم نمیشه حساب کرد...واسه عروسی ۱۰ روز بود که پاک شده بودم...قشنگ نماز مغرب و عشامم خوندم و همه دیدن که من پریود نیستم...آخر عروسی موقع شام دسشوییم گرفت رفتم دیدم اوضاع قرمز شده...خیلی خورد تو ذوقم...ولی به هیچ کس هیچ کس نگفتیم وگرنه هی حرف های الکی بهم میزدن

فک‌کنم تیمم کنی بهتره‌...اگه بتونی نگه داری ب زووور هم قبول فک‌نکنم باشه...مثلا جیش شدید داشته باشی ...

در اون شرایط اگه دسشویی شدید هم داشته باشی ولی وضوتو نگه داشته باشی که حتما خدا قبول میکنه...

فک‌کنم تیمم کنی بهتره‌...اگه بتونی نگه داری ب زووور هم قبول فک‌نکنم باشه...مثلا جیش شدید داشته باشی ...

ببین همیشه ک دسشویی نیست... بادو بودم هست... 😅

بعدم قبوله ولی مکروهه. 

کار مکروه بهتر از کار حرامه الویت با کار حرام نکردنه. 

ببخشید واضح میگم تو جشن عقدم دسشویی رفتم

اما فشار ب زور نگه داشتنم برای نوع دیگه از بطلان وضو بود😁

عزیزم همین که میگی خوشبحالتون یعنی که نماز برات ارزش داره دیگه؟ مگه نه؟ پس یه بسم الله محکم بگو و شروع کن... راه عشق بازی با خداس...خدا هم تو رو میبینه و شدیدا برات جبران میکنه...