2777
2789
عنوان

اگه تو عروسی...

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 77 پست
عزیزم اگه نماز خوندنو قبول داری و فقط تنبلیت میاد اینا رو بخون امیرمؤمنان در نامه ۲۷ نهج البلاغه م ...

بخدا خیلی قبول دارم....خیلی زیاد

فقط تنبلم و سعادتشو ندارم

از پستتون اسکرین گرفتم...حتما حتما میخونم...

مرسی عزیزم بخاطر وقتی که گذاشتی...😍😍

ب ارزوهایم قول رسیدن داده ام😍
وای چقد خوبین شماها....بخدا شب داشتم زیارت عاشورا میخوندم...وضو داشتم...ب خودم گفتم خب پاشو نمازتم ب ...

وای خیلی ذوق زده شدم!!!خیلی محکم باش تو تصمیمت!! خیلی!! مطمئن باش پشیمون نمیشی!!! از همین نماز صبح امروزم میتونی شروع کنی عزیزم!!😊😊😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای چقد خوبین شماها....بخدا شب داشتم زیارت عاشورا میخوندم...وضو داشتم...ب خودم گفتم خب پاشو نمازتم ب ...

اینو هم  اضافه کنم ک اگر باز یادت رفت قضا شد نگو من بنده بد وتنبلیم. بگو خدایا بنده ات ب کمکت احتیاج داره. 

صد بار قضا شد برای باز 101 ام توبه کن استغفار کن و ادامه بده. چون قطعا یه جوری میشه ک فکر کنی نمیشه و اون لحظه ها وسوسه ناامید کردنه شیطانه. میخواد اول از خودت ناامید بشی بعد کم کم ازخدا... فقط بگو خدا کمک 

وای خیلی ذوق زده شدم!!!خیلی محکم باش تو تصمیمت!! خیلی!! مطمئن باش پشیمون نمیشی!!! از همین نماز صبح ا ...

چشم...باور کن حالم بهتر شد...چه تاپیک خوبی بود..بازم مرسی😙😙

اصلاح شد😁

آهان!!! بببببله....

پس شما تو اوایلش هستین فکر کنم... من دیگه خودم اتوماتیک وار سر اذان میرم وضو میگیرم و نمازمو میخونم...گوش شیطون کر... سر وقت خوندن آدمو منظم تر هم میکنه

اینو هم  اضافه کنم ک اگر باز یادت رفت قضا شد نگو من بنده بد وتنبلیم. بگو خدایا بنده ات ب کمکت ا ...

قربونت برم که اینقد حرفای خوب میزنی...چشم...بخدا همینه که میگی..دقیقا از خودم‌ناامید میشم و ولش میکنم...

از خدا میخام ب همه ارزوهای خوبتون برسید شما و استاتر...

مرسی که  هستین😙😙❤❤