2821
2789
اونایی که اینکارو میکنن فکر اینن فقط جدانشن فکراینکه بچه خودشون داره میسوزه تو این زندگی نمیکنن  ...

دقیقا همینه 

نمیدونم چراتو جامعه ما زن بودن یعنی هیچ بودن 

خانواده ها خودشون اگه عزت  واحترام بزارن به دخترشون تو خانواده شوهر هم عزت واحترام دارن 

ولی اسم طلاق که میاد انگار مایه ننگ زنه .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دختر وقتی تو خانواده اش عزت نداشته باشه شوهرش شاخ میشه و از بی پناهیش سوءاستفاده میکنه شوهر منم همینه چون میدونه کسی پشتم نیست هرجوری میخواد باهام رفتار میکنه

حرفایی بهم زده که طرف به زن خراب خیابونی نمیزنه😢

معلومه که حرف تو درسته ولی هرچقدر وقت بزار توضیح بده چون سنشون ازمون بیشتره فکر میکنن ماها اشتباه می ...

خدا لعنتشون کنه

من که میگم اکثرا دعواها وطلاق ها تو ایران سر همین دخالت های خانواده هاس

اصلا نمیگن بابا آسیبش به پسر خودمون هم میرسه 

فک میکنن حال عروسو بگیریم دیگه تمومه 

به خدا به پسر خودشون بیشتر ظلم میشه

من حداقل اینو تو خونه ی خودم دارم میبینم که با این بحث ها چقد شوهرم میشکنه

دختر وقتی تو خانواده اش عزت نداشته باشه شوهرش شاخ میشه و از بی پناهیش سوءاستفاده میکنه شوهر منم همین ...

کاش خانواده ها اینو بفهمن ودرک کنن وبرا دختراشون ارزش قائل بشن

دقیقا همینه  نمیدونم چراتو جامعه ما زن بودن یعنی هیچ بودن  خانواده ها خودشون اگه عزت &nb ...

بدبخت تر از زنا ندیدم بخدا دختری یه جور بدبختی نامزدی یه جور عروسی میکنی فامیل شوهر خود شوهر یه جور بچه نداری یه جور زخم زبون بچه میاری اونهمه درد میکشی بازم از حرف این مردم در امان نیستی حالا تو زندگیتم اگه شوهرت خوبه مشکل مالیه حتماً هست اگه مشکل مالی نداری شوهره از خودش دراومده قدرنمیشناسه مردا ماه ها هم بخوان هرجا میتونن برن بقول مدیری که میگفتمرده تا میخواد ۴سال بشه و زنش بتونه راحت جداشه میاد یه سر به خونه میزنه و میره 😔زن بخواد جایی بره کلی حرف و داستان پشتشه من الان شوهرم مخالفت نمیکنه جایی برم ولی مامان بابام اعصابمو خورد میکنن هر چقدرم میگم شوهرم اجازه میدن شما چیکار دارین میگن نه اونم مث خودت بچس نمیدونه 😕

خدایااااااااا شکرت که بهم امیرحسین دادی       
کاش خانواده ها اینو بفهمن ودرک کنن وبرا دختراشون ارزش قائل بشن

ای کاش

این وسط چیزی که داره از بین میره عمر و سلامت ماهاس

تو سه سال زندگیم رسیدم به حالی که تا عصبی میشم قندم جوری بی تعادل میشه ‌که به حال مرگ میوفتم جوری افسرده ام که ی حموم رفتن مثل جون کندنه برام😢

ای کاش این وسط چیزی که داره از بین میره عمر و سلامت ماهاس تو سه سال زندگیم رسیدم به حالی که تا عصب ...

الهی 

منم عزیزم نابودم حتی نا ندارم پاشم براپسرم غذا درس کنم یا ببرمش بیرون 

اونم با من داره نابود میشه 

الهی  منم عزیزم نابودم حتی نا ندارم پاشم براپسرم غذا درس کنم یا ببرمش بیرون  اونم با من ...

آخی میفهمم حالتو من خیلی حرف میشنوم برای بچه نیاوردن ولی همش به خودم میگم این حرفا رو بشنوم بهتره تا ی بچه بیارم و اونم درگیرش کنم خدا به خودت و پسرت لطف کنه زندگیتون رو به راه بشه عزیزم

بدبخت تر از زنا ندیدم بخدا دختری یه جور بدبختی نامزدی یه جور عروسی میکنی فامیل شوهر خود شوهر یه جور ...

فقط ازخدا برای زنا آرامش میخام 

باید خانما یاد بگیرن از اول خودشون سفت وسخت باشن

من خودمو ول کردم با حرف شوهرم 

اون موقع که سنم کم بود اعتماد به نفسم بیشتر بود میتونستم کار کنم .موقعیت کاری خوبی برام پیش اومد هی تو گوشم خوند که زن باید ال باشه بل باشه تو خونه باشه .خانم باشه کار نکنه و....

من وامثال من وقتی اعتماد به نفسشونو گرفتن دیگع هربلایی خاستن سرش میارن

الان به من میگه پول لازم داری برو کارتو خونه پیدا کن کار کن

یعنی آتیش میگیرم 

وخودمو لعنت میفرستم که چرا موقعیت هامو از دست دادم

فقط ازخدا برای زنا آرامش میخام  باید خانما یاد بگیرن از اول خودشون سفت وسخت باشن من خودمو ول ...

من کارمند دفتر اسناد بودم شوهرم گفت کار نکن خودم وظیفه دارم همه چی رو تامین کنم حالا الان برای دوهزار تومن باید التماسش کنم حق از خونه بیرون رفتن هم ندارم اصلا

آخی میفهمم حالتو من خیلی حرف میشنوم برای بچه نیاوردن ولی همش به خودم میگم این حرفا رو بشنوم بهتره تا ...

ممنون عزیزم انشاالله

مشکل کوچیک بعد بچه بزرگتر وپررنگتر میشه 

بیشتر بچه ومادره که نابود میشن

2825
2823
2791
2779
2792