2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من ک جایی رو ندارم برم. یبار ک خواهرم با شوهرش بحثش شده بود و حق با خواهرم بود،امدن خونه بابام،بابا ...

منم پدرم چندساله فوت شده 

دلم به ارثیه ای که دارم خوشه که حداقل چیزی دارم برازندگی

منم پدرم چندساله فوت شده  دلم به ارثیه ای که دارم خوشه که حداقل چیزی دارم برازندگی

خدا رحمتش کنه عزیزم.

برادرم عقد کرد زنش تو عقد راه دادگاه روپیش گرف.تا ۵سال درگیر اون بودن،بعد ازون خلاص شدن،اندفه جایی بهش دختر نمیدادن چون اون عفریته رو طلاق داده بود،گذشت و گذشت یکی از دختردایی هام یکی  از فامیلای شوهرش رو معرفی کرد،عقد کردن۲ماه بعد عقد،پدر دختره فوت شد.  اعصاب مامانم اینا داغونه.ب خودم میگم کجا میخوای بری؟بشین سر زندگیت سرت رو با بچه هات گرم کن

من ک جایی رو ندارم برم. یبار ک خواهرم با شوهرش بحثش شده بود و حق با خواهرم بود،امدن خونه بابام،بابا ...

میدونی چرا پدر مادرا اینجوری میگن چون میخوان طرف بچسبه به زندگیش بخاطر نداشتن جایی هم شده جدا نشه

خدایااااااااا شکرت که بهم امیرحسین دادی       
خدا رحمتش کنه عزیزم. برادرم عقد کرد زنش تو عقد راه دادگاه روپیش گرف.تا ۵سال درگیر اون بودن،بعد ا ...

بمیرم برا دلت 

چقد مظلومیم 

همش فدا میشیم

من اگه یه روز جسارت رفتن پیدا کنم نمیخام پیش کسی برم اگه برم میخام مستقل باشم

درستع هزار تا حرف وحدیث پیش میاد ولی مامانم خیلی عصبیه سر همه چی غر میزنه 

من جنگ اعصاب به حد کافی داشتم دیگه تحمل ندارم

میدونی چرا پدر مادرا اینجوری میگن چون میخوان طرف بچسبه به زندگیش بخاطر نداشتن جایی هم شده جدا نشه

ب چ قیمتی؟!

الان من خییییییلی شادم تو این زندگی!؟

ی وقتایی میگم کاش اون شب میومدن خواستگاری ی مشکلی براشون پیش میومد،نمیومدن.

نمیگم همه زندگیم پر از غم بوده،ولی میتونس خییییییییلی بهتر از اینی ک هست باشه 😞😞

ولی اینجوری داماد پررو میشه 

یه سختگیری وتوپ وتشر وسفت گرفتن هم خوبه

ب چ قیمتی؟! الان من خییییییلی شادم تو این زندگی!؟ ی وقتایی میگم کاش اون شب میومدن خواستگاری ی مشکل ...

منم میگم کاش مجرد میموندم موقعیت خوبی داشتم تو خونه داشتم درس میخوندم خیرسرم . صددرصد الان به جایی رسیده بودم 

اومدم اینجا همه چی رو بوسیدم گذاشتم کنار

یعنی اعتماد به نفسمو جوری ازبین بردن هم شوهرم هم خانوادش که هیچ کارنمیتونم بکنم الان حتی باور میکنی حرف زدن وارتباط برقرار کردن هم برام سخته شده حتی مجازی

ب چ قیمتی؟! الان من خییییییلی شادم تو این زندگی!؟ ی وقتایی میگم کاش اون شب میومدن خواستگاری ی مشکل ...

اونایی که اینکارو میکنن فکر اینن فقط جدانشن فکراینکه بچه خودشون داره میسوزه تو این زندگی نمیکنن 

عمم یه بار اومده بود قهر فرداش مادربزرگم برد گذاشت خونش الان عمم میگه اگه منو بی ارزش نکرده بود نبرده بود الان صددرصد جداشده بودم دوتا بچمم بدبخت نمیکردم شوهرش همه چی داره کلا بیرون فرشتس خوش اخلاق و دست و دلباز برا خانواده ولی برا زنش و خونه درحد غیر قابل تحمل بداخلاقه سر اینکه پسرشون خورده بود زمین دستش شکسته بود دوماه با عمم حرف نزد ادای زنو شوهر در میارن

آره منم میگم برم ی جایی ک دست کسی بهم نرسه و هیچکی نشناسم. ولی کجا!؟چطوری!؟ با قانونی که همش سم ...

درسته 

فقط میتونیم گریه کنیم

من خیلی تلاش کردم برا زندگیم .هم براساختنش هم برا حفظش

از صفرصفر شروع کردیم ولی چه فایده کیه قدر بدونه

برا حفظ زندگین جنگیدم ولی تلاش یک طرفه بیفایده اس

ولی اینجوری داماد پررو میشه  یه سختگیری وتوپ وتشر وسفت گرفتن هم خوبه

معلومه که حرف تو درسته ولی هرچقدر وقت بزار توضیح بده چون سنشون ازمون بیشتره فکر میکنن ماها اشتباه میکنیم 😔خودم بخاطر کارای مادرشوهرم میخواستم جدا شم ولی شوهرم نشست گریه کرد به پام افتاد که گناه من چیه اگه تو بری منم دیگه کسیرو ندارم خودکشی میکنم دیدم راست میگه برگشتم ولی درسته شوهرم خوبه ولی حداقل ماهی دوباره خونمون دعوا راه میندازن 

2825
2823
2791
2779
2792