2789
خدا لعنتشون کنه من که میگم اکثرا دعواها وطلاق ها تو ایران سر همین دخالت های خانواده هاس اصلا نمیگن ...

من تو عمرم هیچکس اندازه مادرشوهرم دلمو نشکسته انقدر بخاطر کاراش عذابم داد تو روی داداشم ایستاد هرچی از دهنش دراومد به خانوادم گفت لال بودم هیچی نگفتم با بدبختی پول پیش جور کرده بودم همشو از دستم درآورد کل کادو ها طلاهایی که حتی از خونه بابام آورده بودم گرفت ازم و نداد دوسال پیش بابا برا سیسمونی پسرم لوازم چوبی نگرفت جا نداشتم طلا گرفت ۳۰گرم برام طلا گرفت مادرشوهرمم کل کادوش ۵۶۰سوت یه مدال ون یکاد آورد الان میگه من براتون طلا گرفتم کلی خرج کردم برا بچتون الان جاریم حاملس میگه بخاطر شما مجبورم برا اونام بخرم البته میدونم که اونو دوست داره بیشتر از اینا میگیره ولی یک گرم هم نیست منت اون هنوزم بعد دوسال رو سذم میزاره چند روز پیش بازم گفت منم گفتم خودم میخرم برا اونا میارم فقط دیگه اسم بچه منو به زبون نیار کلی حرف بارم کرد هنوزم سرم داره میترکه از بی حیایی این زن بهترین حجاب رو دارم چادریم حتی پیش پدرشوهرم من بدون چادر نبودم تابحال تو جمع پیش برادر شوهرام بهم گفت تو اینجوری حرف زدی باهام با زن بدکاره فرقی نداری و حرفای زشت دیگه واقعاً خجالت کشیدم حتی از نزدیکیمون تازه عروسی کرده بودیم هم پیش اونا گفت دلم میخواست پاشم بکشمش بازم لال شدم شوهرمم بدبخت تر از خودمه زبون نداره بگه به ناموس من اینا چیه میگی سند داری زر میزنی 😔خوبی شوهرم دستمو بسته عاشق خانوادمه هیچوقت نشده بهم نه بگه وگرنه میتونستم جوابشو بدم فقط برا شوهرم ارزش قائل شدم سکوت کردم 

خدایااااااااا شکرت که بهم امیرحسین دادی       
کاش قبول نمیکردی    

دور از جونت خر بودم فکر میکردم وظیفه زن بودنمو تو خونه انجام بدم بهتره بعدا دیدم با چه نفهمی ازدواج کردم کار از کار گذشته بود الان برای خونه اش خرید میکنه که بپزم خودش کوفت کنه منتشو سر من میذاره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تو عمرم هیچکس اندازه مادرشوهرم دلمو نشکسته انقدر بخاطر کاراش عذابم داد تو روی داداشم ایستاد هرچی ...

هرکی ی جوری گرفتار ی موجود زبون نفهم شده خدا جواب آدمایی که عذاب میدنو بده

من تو عمرم هیچکس اندازه مادرشوهرم دلمو نشکسته انقدر بخاطر کاراش عذابم داد تو روی داداشم ایستاد هرچی ...

انشاالله که نابود شن 

منم ازخانوادش خیلی ضربه دیدم اصلا شروع فتنه ها از مادرشوهرم وجاریم بود والانم‌ خودش. یعنی یادم میفته دوست دارم خفشون کنم.

خوبه که حداقل جواب میدی

منم خیلی بی زبونم بعد میشینم میگم چرا جواب ندادم وچرا اینو نگفتم وچرا فلان نکردم و‌...

ولی خداروشکر نه کاری برامون کردن که بخان منت سرم بزارن 

من سه سال نامزد بودم یه کادو ازشون ندیدم 

نه برا عروسیم 

منم میدونم مادشوهرم ازم متنفره ولی واقعا دلیلشو نمیدونم نه بهشون بد کردم نه بی احترامی

ولی فک کنم آتیشه از گور جاری بلند شده

انشاالله که نابود شن  منم ازخانوادش خیلی ضربه دیدم اصلا شروع فتنه ها از مادرشوهرم وجاریم بود و ...

فقط امیدم اینه سر دختر خودش بیاد و نتونه چیزی بشه منم هیچی ازش ندیدم حتی عروسیمم بابام گرفت فقط برا پسرم نیم گردم طلا داده میترکه حالا ده میلیون پول پیش خونمو خورد من هنوزم چیزی نگفتم ولی کاش منم مث جاریام میریدم به هیکلش عزیز میشدم 😔احترام نگه داشتن گاهی وقتا بزرگترین اشتباهه

خدایااااااااا شکرت که بهم امیرحسین دادی       

میشه دعا کنید خدا بهم تحمل بده اخه آدمی نیستم ک بخوام دنبال بهونه باشم وب کسی ظلم کنه شوهرم سواستفاده میکنه امروزم میره مسافرت مجردی تورو خدا برام دعا کنید آروم بشم

میشه برای سلامتی مامانم و موفقیت دخترم  ی صلوات بفرستید 🥺🥺

استارتر چرا اینقدر خودتو وابسته به حرفا و رفتارهای شوهرت کردی ؟مگه اون کیه یه ادم پر از نقص و اشتباه  نباید ازش خیلی توقع محبت اینا رو داشته باشی تو باید به خدا و بعد هم به خودت تکیه داشته باشی وبا داشتن پسرت قدرت چند برابر بشه چرا به حرفای فامیل شوهرت اهمیت میدی؟برای خودت زندگی کن به خودت برس اگه میتونی برو کلاس مختلف ورزشی هنری هر چیزی که علاقه داری برای یاد گرفتن هیچ وقت دیر نیست برای اعتماد بنفس خودت هم خوبه پسرت رو ببرکلاس های مختلف نقاشی سفال و ورزش اینا هم برای خودت خوبه هم برای اون با چند نفر جدید اشنا میشی خلاصه هر کاری به بالابردن روحیه و اعتماد بنفست میشه انجام بده و همه اینا رو بخاطر خودت انجام بده در مقابل شوهرت هم خودتو رو ضعیف نشون نده 

دوستان چرا میزارید بچه دار شین وقتی مشکل دارین اخه؟حداقل بزارین دو تا سه سال بگذره ببینین زندگیتون به چه طرفی هدایت میشه بعد تصمیمم بچه دار شدن بگیرن(برا کسایی که گفتم ک الان پاسوز بچه شدن)

استارتر چرا اینقدر خودتو وابسته به حرفا و رفتارهای شوهرت کردی ؟مگه اون کیه یه ادم پر از نقص و اشتباه ...

آره عزیزم خیلی خودمو وابسته کردم همه چیمو از دست دادم 

آخ اعتماد به نفسی برام نمونده که پاشم بزنم بیرون 

افسرده هم شدم 

همش نشستم کنج خونه 

میدونم هیچوقت دیر نیست ولی قدرت حرکت ندارم 

اصلا برا خودم زندگی نمیکنم 

اتفاقا خیلی برنامه ها دارم ولی نمیدونم چرا حرکت ندارم