2777
2789

قيمتش چقده

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم.بستگی به مشکلت داره.اگه گرفتگی باشه،ان شاءالله جواب میده.من خیلی هارو دیدم گفتن جواب گرفتن.من خودمم بعد خارج رحمی که داشتم انجام دادم که اگه به خاطر گرفتگی بوده،دیگه اتفاق نیافته که خدارو شکر مسئله ای نبود.

من انجام دادم از همون لوله ک خارج رحم شده بودم. دکتر گفت مایع دیر رد شده احتمال دوباره خارج رحم هست. فعلا ماه اول اقدامم... نمیدونم چی میشه. واسم دعا کنید

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 
با دفترچه نیروهای مسلح 67 تومن 80 تومن هم میشه پول دارو ها و وسایلشاش

من فك ميكردم خيلي گرونه

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
منم اون ماهی که عکس انداختم حامله شدم  تو ابن سینا با بیهوشی انجام دادم شد ۵۰۰

بيهوشي داره مگه؟؟؟؟

منم با بیهوشی میخوام انجام بدم.دوسال اقدامم.به حق این شبای پرکت برام دعا کنید دارم دق میکنم.همه کسایی ک بعد من عروسی کردن بچه دار شدن ولی من نه..اسمم زهراست به علی اصغر امام حسین برام دعا کنید

الهی به امید تو...منم امسال مامان میشم.میشه برای مادرشدنم صلوات بفرستید.