2777
2789
حله حله🙄

ایووول ختم جلسع پس گیر ندن بقیع ب طرز نوشتن ،مام ی گوشه نشستیم داریم زندگیمونو میکنیم گیر میدناااا الکی ب ما☺😂

تا دیروز داشتی چسناله میکردی بخدامیگفتی جونمو بگیر،امروز دنبال ماسکی میترسی بمیری.گوگولی موگولی  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عاقا غلط کردم خوبه؟ مگه از جونم سیر شدم به دختر بدنساز گیر بدم😓

ن دیگ در این حد دور از جون

تا دیروز داشتی چسناله میکردی بخدامیگفتی جونمو بگیر،امروز دنبال ماسکی میترسی بمیری.گوگولی موگولی  

بیسوادن همین

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
اره حتی فعل ها هم اشتباه انتخاب میکنن. 

گلم شما، خودتم انگار خیلیی وارد نیستی... تو زبان فارسی، نمیگن فعل ها، میگن افعال.... 

عزیزای دلم، میشه هرکی امضامو دید، واسه شادی روح (♥️مامانم و آبجیم♥️) ی صلوات بفرسته.😔

ببین من بلدم ولی همینجوری هرچی رسیدو میزنم دیگه اینجا که دبستان نیس  گیرمیدین چرا مسلا رو با ث ننوشتی

😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤

یه عمر معلما گیر دادن حالا اینجا 

بیخیال بابا 

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
اره حتی فعل ها هم اشتباه انتخاب میکنن. 

شما خودت کلا جمله بندیت و جمع بندی کلمت اشتباس باز میای ایراد بقیرو میگی

😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤
با عرض پوزش الان اگر من از شما مودبانه یه غلط بگیرم ناراحت نمیشی؟😊

نه عزیزم ناراحت چرا؟

اگه منظورت تصحیح هست ک باید بگم تند نوشتم اشتباه شد. اگه چیز دیگه ای هست خوشهالم میشم بگی و بدونم 😊

prove yourself to yourself not others