2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره عزیزم همون تصحیح بود والان هم خوشحال😉

نه برای چی باید ناراحت بشم وقتی قراره یه چیزی رو بدونم. در ضمن گفتم ک تند نوشتم اشتباه شد و بعدشم دقتی رو متنم نکردم   

prove yourself to yourself not others
نه عزیزم ناراحت چرا؟ اگه منظورت تصحیح هست ک باید بگم تند نوشتم اشتباه شد. اگه چیز دیگه ای هست خوشها ...

ولی جالبه من همین الان داشتم توی یه گروه چتاشون رو میخوندم واقعا همین حرف استارتر به ذهنم رسید ،خیلی غلط املایی و نوشتاری زیاد شده کلا داره عادی میشه متاسفانه و اصلا اتفاق خوبی نیست😑

ولی جالبه من همین الان داشتم توی یه گروه چتاشون رو میخوندم واقعا همین حرف استارتر به ذهنم رسید ،خیلی ...

آره درسته. بعضی ها هم خودشون الکی با غلط مینویسن. مثلا من زیاد میگم عایا.مثلن.حتمن.عاقا و... بخاطر فانتزی شدن نوشته 

آره درسته. بعضی ها هم خودشون الکی با غلط مینویسن. مثلا من زیاد میگم عایا.مثلن.حتمن.عاقا و... بخاطر ف ...

سطح آموزشی هم اومده پایین یکی از آشناهامون مربی بچه های المپیادی هستش تقریبا بچه های تو رده سنی ۱۵ یا ۱۶ ساله خیلی شاکیه از وضع املا و خوندنشون میگه نوشتناشون کلا پر از غلط و هرچی میگم قبول نمیکنن و میگن تو مدرسه کسی ازمون ایراد نمی گیره و اینکه میگه معنی متنهارو متوجه نمیشن کلا همه چیز رو باید شفاهی براشون توضیح داد اصلا نمیرن بخونن سختشونه

سطح آموزشی هم اومده پایین یکی از آشناهامون مربی بچه های المپیادی هستش تقریبا بچه های تو رده سنی ۱۵ ی ...

آره درسته.حتی خود من اینو برا خودم ضعف بزرگی میدونم واقعا. با اینکه دارم لیسانس میگیرم اما هنوزم اشتباه تلفظ میکنم و خیلی حرصم میگیره   برا همین میگم اگه کسی ازم اشکال بگیره ناراحت نمیشم چون درستشو میفهمم. هرچی هم کتاب میخونم و فرهنگ نامه بازم درست نمیشه     کلا سطح آموزشی ما خیلی پایینه و این یه ضعفه تو آموزش پرورش 

فکر کنم عاشق نشدی اگر هم شدی بهش رسیدی ازش سیر شدی

عاشق شدم بهش رسیدم ازشم ی دختر دارم ک امشب شبه تولدشه با سختی و بدبختی و دهن سرویسی بهم رسیدیم هنوزم خیلی دوسش دارم ولی قبل این عشق کسی اومد تو زندگیم ک زندگیمو با گوه یکی کرد و خیلی برام دردسر درست کرد همش هم بخاطر این بود ک خیلی عاشقم بود 

حیوان مورد علاقم: اکسم