2777
2789

عزیزم اون ئ هم دیگه خیلی وقتی استفاده نمیشه ها

کلا

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضیا میدونن و باز اشتباه مینویسن دستشون عادت کرده مثلا آیا رو مینویسن عایا اصلا رو مینویسن اصلن

من همیشع اینجور مینویسم خخخخخخخ

تا دیروز داشتی چسناله میکردی بخدامیگفتی جونمو بگیر،امروز دنبال ماسکی میترسی بمیری.گوگولی موگولی  

خوب پیش میاد بعضی اوقات. گاهی خود کیبورد تحصیحش میکنه  یا خود فرد نمیدونه. هیچ ربطی هم ب تحصیلات طرف نداره. بعضی کلمات که تو کتابای درسی نیستن. شما اگه دیدین یکی اشتباه داره خیلی محترمانه بهش بگو تا متوجه بشه. من یبار یه کلمه ای رو اشتباه نوشتم یکی برگشت گفت تو همون ویدایی ک فلان رشته رو میخونی دیگه؟ اینطوری سطح سوادتونو نشون نمیدین سطح شعورتونو نشون میدین   

prove yourself to yourself not others
😐🤦‍♂️

کسیم تا حالا اعتراضی نداشتع سبک جدید نگارش😂

حالا نریزین سرما ترور شخصیتیم کنید،منم ک اعصاب ضغیف بدن قوی🙅🙅🙅😂😂😂

تا دیروز داشتی چسناله میکردی بخدامیگفتی جونمو بگیر،امروز دنبال ماسکی میترسی بمیری.گوگولی موگولی  
دوست دارم با خودکار قرمز زیر غلط هاشون خط بکشم بعد بنویسم نیاز به تلاش    

عششق معلیمااا،پس میای بی زحمت ی کارتن خودکار قرمز بیار😉

بازم غلط املایی😐🤐🤦‍♂️ اوه اوه نزنی یه وقت😥

عاقا ما کلن اول غلط بودیم بعد دس وپا دراوردیم حللله🙅