2777
2789
عنوان

طلاغ با بچه

333 بازدید | 29 پست

باشوهرم مشکل داریم داشتم طلاغ میگرفتم بچمم پیشم بود ولی خیلی اذیت شدم بچم شیطون بود خدا نصیب هیچ کس نکنه حال اونموقعه منو کسی بوده جدا بشه بابچه ۱۱ ماهه

زندگیم پسرمه

طلاق یا طلاغ الان میخوای طلاق بگیری یا گرفتی متوجه منظورت نشدم

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخر کارم بود فهلا بخاطر بچه برگشتم ولی زندگیم ازقبلم بدتر شده

اهان مثل خواهرشوهرم ک داشت طلاق میگرفت پسرش 5 سالشه بخاطر پسرش برگشت سرخونه زندگیش ولی الان میگ بدتر شده کاش طلاق میگرفتم چون خواهرشوهرم از نامزدی اختلاف داشتن 

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚
انشاالله اروم میشی بعضی ها بعد از در اومدن از ناراحتی زندگی بهتری دارن بعضی ها نه نسخه هر زندگی فر ...

اخر شوهرم کلا محدودم کرده فکر کن الان محرمم هست ازصبح تاشب بابچه کوچیک تو چهار دیواری

زندگیم پسرمه

عزیزم بعضیا طاقت نمیارن طلاق میگیرن بعضیا بخاطر بچشون تحمل میکنن

کاش بگی مشکلت چیه شاید کسی بتونه کمکت کنه

شوهرم شکاکه محدودم میکنه سه سال عمرم تو خونه رفته نه مسافرتی نه هیچی میگه حجاب کن هیچ جا نمیزاره حتی تا بقالی دست بزنم داره۱۵ سالم ازم بزرگتره

زندگیم پسرمه
اخر کارم بود فهلا بخاطر بچه برگشتم ولی زندگیم ازقبلم بدتر شده

نبايد بچتو مياوردي

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟