2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مواد داخلش که مثل همه دلمه هاست بادمجونشم میتونی با پوست بذاری میتونی بدون پوست بزاری اگه بدون پوست خواستی وقتی پوستشو گرفتی و داخلشو با قاشق کوچیک دراوردی جوریکه پاره نشه یه تفتش بده دور تا دورشو بعد مواد بریز توش

مواد داخلش که مثل همه دلمه هاست بادمجونشم میتونی با پوست بذاری میتونی بدون پوست بزاری اگه بدون پوست ...

بنظرت اول تو روغن سرخش کنم موقع پخت وا نمیره ؟

عاشق ۲ تا دخترام هستم

والا من دستور پخت خودمو دارم یه جوری میپزم که به مزاج خودم خوش بیاد

گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آب گوجه فرنگی و گشنیز و یکم جعفری رو با هم مخلوط و سرخ میکنم و دربشو میذارم با درب بسته هم یکم سرخ بشه.بعد از اون برنج نیم پز شده رو قاطی این مواد میکنم

داخل بادنجون هارو پر میکنم و میچینم داخل قابلمه.برای سس این دلمه هم از گوجه رنده شده و پیاز داغ(خیییییلی کم) زردچوبه و فلفل و پاپریکا و زعفران استفاده میکنمبعلاوه دولیوان آبجوش.میریزم روی بادنجونا و داخل قابلمه.

میذارم مثل دم کشیدن دم بکشه.

یادت نره بادنجون هارو وقنی داخلشون رو خالی کردی بندازی توی آب جوش و نمک به مدت سه دقیقه .تا تلخی و ..بره.چند تا قل ریز زد در بیار بذار خنک بشه.بعد داخلشو پر کن.

امیدوارم استفاده کنی و لذت ببری

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
ای بابا تو که از منم بدتری 😏😏😏😏

لپه پخته.برنج.پیاز.گوشت چرخ کرده.سبزی شامل تره جعفری یا هر سبزی که دوس داری با هم تفت بده نمک و فلفل و ادویه جات بزن.واسه سسش رب گوجه رو تفت بده یکم آبلیموی تازه یا آب غوره بزن نمک فلفل آب اضافه کن بذار بجوشه بادمجونا رو که با مواد پر کردی بچین توش زیرشو کم کن اروم بپزه