2777
2789
عنوان

ای یو دی

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 30 پست
انشالله چشمای هردوشون سالم بشه....اره واقعا سخته مخصوصا چون دختر هم هستن.....انحراف دخکرت در چه حده؟ ...

اره خدا خودش شفاشون رو بده انشاءالله.والا دقیق نمیدونم در چه حده ولی هرکی ببینه میفهمه 

اره تو خصوصی هزینه زیاد میشه ....من تو نیکوکاری عمل شدم....راضیم....درباره بیمارستان باخود خانم دکتر ...

حتما گلم اگه بحث عمل بشه 

حتما با خانم دکتر مشورت میکنم 

میخواستم ببینم که واقعا عملشون خوبه یا نه 

ممنونم که جوابمو دادی خیالمو راحت کردی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله چشمای هردوشون سالم بشه....اره واقعا سخته مخصوصا چون دختر هم هستن.....انحراف دخکرت در چه حده؟ ...

ببخشید یه سوال دیگه 

عمل شما چن ساعت طول کشید؟شرمنده بخدا خیلی استرس دارم واسه همین اینقد سوال میپرسم 

عزیزم پانسمانم میکنن چشم رو ؟دخترمنم دوچشمش هست تقریبا میشه گفت مث شما.یه چشم میاد گوشه ولی به تناوب ...

قشنگ درست میشه اصلا نگران نباش....اره پانسمان میکنن.....راستی بعد عمل ک میارن تو بخش ممکنه از چشمش خون بیاد کمی...‌اصلا نترس طبیعیه ....

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
ببخشید یه سوال دیگه  عمل شما چن ساعت طول کشید؟شرمنده بخدا خیلی استرس دارم واسه همین اینقد سوال ...

عمل فووووووقش یک ساعت طول میکشه.....درکت میکنم عزیزم میدونم چه حس حالی داری ....

فک نکنم تبریز برا استرابیسم بهتر از خانم عندلیب باشه .نه؟

من برا استرابیسم خانم عندلیب و اقای نبیعی رو میشناسم ک زنوشوهرن اونجور ک من شنیدم.‌‌‌.....بنظر من خانم عندلیب خیلی بهترن ....

عزیزم پانسمانم میکنن چشم رو ؟دخترمنم دوچشمش هست تقریبا میشه گفت مث شما.یه چشم میاد گوشه ولی به تناوب ...

راستی تا بهبودی نسبی چشم ممکنه کمی انحراف دار دیده بشه چشمش....اما یکی دوماه بعد کامل خوب میشه.....اینارو میگم بعدا تو فکر نیوفتی

راستی نزار چشمی که میره گوشه بینیش تنبل بشه....چشمی ک بیشتر باهاش نگاه میکنه رو ببند بزار با این یکی هم نگا کنه....

راستی نزار چشمی که میره گوشه بینیش تنبل بشه....چشمی ک بیشتر باهاش نگاه میکنه رو ببند بزار با این یکی ...

آره عزیزم خانم عندلیب گفتن که چشمی که انحرتف کمتری داره رو روزی یکساعت ببندم 

چون انحراف چشمش زیاده واسه همین 

عزیزم راستی بعد عمل چشم رو پانسمان میکنن ؟باید بسته بمونه چن روز؟

گفتین نزار چن روز چشاشو وا کنه بخاطر اون میپرسم 

آره عزیزم خانم عندلیب گفتن که چشمی که انحرتف کمتری داره رو روزی یکساعت ببندم  چون انحراف چشمش ...

بله پانسمانش میکنن هر وقت ک میخواین قطره بندازین  باز کنید بعد  دوباره ببندین....منظورم چشماشه‌...نزارین چشاشو وا کنه چون  دردش میگیره  ....باید تا چند روز پلکاش رو هم باشه 

میگم کاش خودم هزار بار میرفتم عمل ولی بچم نه  دل تودلم نیست بخدا  کوچیکم هست  داغو ...

کاملا درکت میکنم ....ولی نترس عمل اسونیه  و دکتر خیلی عالی هس....من خودم ۳ ماهگیم عمل اب مروارید شدم... .والا نمیدونم این انحراف چیه ک ب جون خیلیا افتاده....بچه دوستمم پدر مادر سالم ولی بچه انحراف داره ی چشمش کوچیک یکی بزرگ.....توکل بر خدا انشالله بچه شماهم خوب میشه ک من میدونم خوب میشن.....من قبل عمل با ی نفر اشنا شدم چشماش شدیدا انحراف داشت خانم عندلیب عملشون کرده بود و خوب شده بودن....ب منم اون گف برو این دکتر رفتمو منم نتیجه گرفتم....

کاملا درکت میکنم ....ولی نترس عمل اسونیه  و دکتر خیلی عالی هس....من خودم ۳ ماهگیم عمل اب مرواری ...

آره والاه 

خیلیم سخته 

هم از لحاظ ظاهری طرف رو اذیت میکنه 

هم از لحاظ بینایی

والا دخترمن نارس بدنیا اومد

یکسال تمام بدبختی کشیدم 

اینم عوارض نارس بودنه 

خودم افسردگی شدید کرفتم 

خدا به خیر کنه 

انشاءالله مشکل دخترمنم حل بشه 

ممنون از کمکت 

لطف بزرگی کردی