2777
2789
عنوان

ای یو دی

181 بازدید | 30 پست

سلام من یه دختر دارم میخوام پیشگیری کنم ....ب نظرتون بهداشت برم واسه ای یو دی یا دکتر بزاره؟؟ایا بهداشت قابل اعتماده؟

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته گذاشتین؟راضی هستین؟

۴ماهه.آولاش زیاد راضی نبودم الان دیگه جا افتاده راضی ام

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

سلام عزیزم خیلی عذرمیخوام سوال بیربط میپرسم 

من یه تاپیکی دیدم شما گفتین که انحراف چشمتون رو پیش خانم دکتر عندلیب تبریز عمل کردین 

الان دخترمن انحراف چشم داره و ۱۴ ماهشه فعلا تا سه چهارماه گفتن که باید عینک بزنه و اگه خوب نشد عمل .دخترم تحت نظر خانم دکتر عندلیبه 

بنظرتون چیکارکمم اگه به مرحله ی عمل رسید بدم دست خانم دکتر؟اطلاع چندانی ندارم ازایشون

سلام عزیزم خیلی عذرمیخوام سوال بیربط میپرسم  من یه تاپیکی دیدم شما گفتین که انحراف چشمتون رو پ ...

عزیزم من ک راضیم از عملشون چون ن انحراف برگشت  ن مشکل دیگه ای پیش اومد.....پدر مادر من منو زود نبردن دکتر و عملم نکردن تو ۲۲ سالگیم عمل کردم زمانی که دیگه دید دوچشمی  نداشتم... الان انحرافم درست شده اما دید دوچشمیو کلا از دست دادم ....دکتر خوب و سرشناسی هستن ....فک نکنم جراح استرابیسم بهتر از ایشون باشه.....کجا عمل میکنید بیمارستان شخصی یا نیکوکاری؟؟؟؟

[QUOTE=103973345]سلام عزیزم خیلی عذرمیخوام سوال بیربط میپرسم  من یه تاپیکی دیدم شما گفتین انشالله بحق این ماه چشمای دختر گلت درست بشه بحق امام حسین .....منم تازه بچم دنیا امده اب مروارید داره تحت نظر دکتره ....الان یک ماهشه  از الان پیگیر چشماشم ک زود اقدام کنم تا مشکل پیش نیاد....توام دعا کن اب مرواریدش رشد نکنه نیاز ب عمل نشه

عزیزم من ک راضیم از عملشون چون ن انحراف برگشت  ن مشکل دیگه ای پیش اومد.....پدر مادر من منو زود ...

خیلی ممنون گلم که جواب دادی.راستش من اهل ماکو هستم چهارپنج ساعتی توجاده ایم تا برسیم تبریز.فعلا خانم دکترگفتن که چهارماه عینک بزنه و اول دی ماه بیار ببینیم چجوری میشه .بعدش به احتمال زیادعمل بخواد

نمیدونم چیکارکنم 

خیلی تعریف دکتررو شنیدم ولی مرددم 

بخاطر سن کم دخترم

کلا سردرگمم

خواستم یه نفر که قبلا توسط خانم دکتر جراحی شدن رو پیدا کنم که باشما آشنا شدم

عزیزم میشه بگی عملش سخت بود یانه؟

عزیزم من ک راضیم از عملشون چون ن انحراف برگشت  ن مشکل دیگه ای پیش اومد.....پدر مادر من منو زود ...

یه سوال دیگه دارم 

شما دوتاچشمتون هم انحراف داشت ؟الان دیگه کاملا خوب شده؟توروخدا برا دختر منم دعا کنین که خوب بشه 

دلم داره میترکه 

راستیتش به بیمارستان اینام فک نکردم 

خصوصی هزینه ها زیادمیشن ؟نیگوکاری چجوریه؟خوبه یعنی

[QUOTE=103973345]سلام عزیزم خیلی عذرمیخوام سوال بیربط میپرسم  من یه تاپیکی دیدم شما گفتین انشال ...

اره عزیزم بهترین کارو میکنی .پیگیر چشای نازدخترت باش .منم پیگیر انحرافشم که تا وقتی بزرگ بشه زودتر درمان بشه و خودش نفهمه 

انشاءالله به حق امام حسین حضرت ابوالفضل خدا شفای دخترت رو میده .توکلت بخدا باشه .واقعا مادربودن خیلی خیلی سخته خدا بهمون صبر بده 

خیلی ممنون گلم که جواب دادی.راستش من اهل ماکو هستم چهارپنج ساعتی توجاده ایم تا برسیم تبریز.فعلا خانم ...

به حرف خانم دکتر اعتماد کن سعی کن حرفشو گوش کنی اره عزیزم من هردوچشمم انحراف داشت نگا کردنی ی چشمم وسط وایمیستادیکیش میرفت گوشه بینیم.....الان صاف وایمیسته ....البته من چون از بچگی عمل نکردم دید دوچشمیمو از دست دادم....ک درمان نداره....حالا فقط با ی چشم نگا میکنم .....نگران نباش چون تو زود اقدام کردی درست میشه....عمل سختی نیس عزیزم ۴ یا ۵ روزه درست میشه.....فقط بعد عمل تا چهار پنج روز نزار چشاشو وا کنه...قطره هاشو مرتب استفاده کن....

راستیتش به بیمارستان اینام فک نکردم  خصوصی هزینه ها زیادمیشن ؟نیگوکاری چجوریه؟خوبه یعنی

اره تو خصوصی هزینه زیاد میشه ....من تو نیکوکاری عمل شدم....راضیم....درباره بیمارستان باخود خانم دکتر حرف بزنین راهنمایی میکنن....من سال ۹۶ با ۲۰۰ هزار تومن عمل شدم تو نیکوکاری‌‌‌‌....اما جاهای شخصی فک نکنم کمتر از ۴ تومن بگیرن....

اره عزیزم بهترین کارو میکنی .پیگیر چشای نازدخترت باش .منم پیگیر انحرافشم که تا وقتی بزرگ بشه زودتر د ...

انشالله چشمای هردوشون سالم بشه....اره واقعا سخته مخصوصا چون دختر هم هستن.....انحراف دخکرت در چه حده؟فکنم زیاد نیس و دید دو چشمی داره که خانم دکتر گفتن عینک بزنه....

به حرف خانم دکتر اعتماد کن سعی کن حرفشو گوش کنی اره عزیزم من هردوچشمم انحراف داشت نگا کردنی ی چشمم و ...

عزیزم پانسمانم میکنن چشم رو ؟دخترمنم دوچشمش هست تقریبا میشه گفت مث شما.یه چشم میاد گوشه ولی به تناوب یک چشم وسط میمونه