2777
2789
عنوان

رو میز نهارخوری چی بکشم کثیف نشه؟

1735 بازدید | 30 پست

میزم چهارنفره مربعی سفید هست

چی بکشم قشنگ باشه و کلابپوشونتش؟

پشیمونم سغیدخریدم

مبلامم سفیده ولی رو تاجش ترک هست.زیادن.انگارمبلایه تیکه نیست و تیکه تیکه چسبوندن

به اقاهه گفتم اومد دید گف زنگ بزنین بتونه بیارم.بابتونم کثیف کاریه.رنگشم صدفیه.بعد هرچقدر زنگ زدیم ج نمداد یکسال گذشته چیکارکنم بازبلندم بزنگ یامستقیم برم مغازش؟مبل جهازمه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

منم سفیدن همه چیزام رو همشون پلاستیکایی هستن جمع میشن و اصلا معلوم نیستن ... از اونا کشیدم ... نمیدونم تونستم منظورو برسونم یا نه

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سفیدن همه چیزام رو همشون پلاستیکایی هستن جمع میشن و اصلا معلوم نیستن ... از اونا کشیدم ... نمیدو ...

نه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

بنظر من یا شیشه بنداز روش یا حتما روش یه پارچه بنداز بعد از این کاور متری های بی رنگ هست بنداز روش من بدون هیچی انداختم بعد یه مدت ضربه دید خود چوب ولی با پارچه دیگه آسیب ندید

عکس بده از تاج

نه

بهش میگن پلاستیک سفید مخصوص روی میز ... 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
بهش میگن پلاستیک سفید مخصوص روی میز ... 

ازپلاستیکیا بپرسم؟سفره فروشا؟

بنظر من یا شیشه بنداز روش یا حتما روش یه پارچه بنداز بعد از این کاور متری های بی رنگ هست بنداز روش م ...

ازاول ترکهابود