2777
2789
عنوان

عجیب

121 بازدید | 4 پست

من 5 سال پیش که خواستم ازدواج کنم قبلش باکسی دوست بودم و من واقعا دوستش داشتم قصد ازدواج بودیم یسال.باخواهرشم درارتباط بودم .یه روز بهم گفت مامانش نمیذاره ازدواج کنیمو یه ماه رابطمون بهم خورد بعدیه ماه اومد بهم پیام داد که مامانمو بزور راضی کردمو...خوشحال بود.ولی اون موقع زمانی بود که همسرم اومده بود خواستگاریم و من بخاطر موقعیتش قبول کرده بودم .حالا خانوادمون سنتیو...بهش گفتم که من ازدواج کردم اونم کلی پیامو خودشو خوردکردو کوچیک میکردکه چرارفتی.خب رابطمون بهم خورده بود...

بعد بهم اعتراف کرد که من ازکسی خوشم اومده بودوسرهمین یماهو نبودمواین حرفا حالادیدم هیچکی مثل تو نیست .خلاصه من ازدواج کردم الان تو این پنج سال از هرطریقی پیدام میکنه و همش میگه منو ببخش و اینکه فقط بگم از زندگیم راضیم یانه .امروزم بعد2سال دیدم عنوز فراموشم نکرد.

الان خیلی تو فکرمه سنشم رفته بالاازدواج نمیکنه .برعکسیم و من الان همسرو بچمودوست دارم.

ولی هرچندالان همسرم کلا بی احساسه حتی جدامیخابه و...و این که این پسره واقعاهرلحظه هنوزم بیتابه وپراز احساس

شما برداشتتون رو درمورد این بگید

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره
بچسب به زندگیت،نذار شیطان وسوسه ات کنه...شاید اون آقا بخواد ازت انتقام بگیره زندگیتو بهم بریزه بره

منم تو همین فکرم .بنظرت چیکار کنم که دیگه فراموشم کنه؟

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو نذار به دلت راه پیدا کنه دوباره،چه لزومی داره تو بدونی هنوز چشمش دنبالته...خودتم بخواه که کلا از دلت و زندگیت دور باشه،زندگیتو وقف شوهرت و بچه ات کن بذار فقط اونا مالک قلبت باشن حتی اگه شوهرت سرد بتشه

خدایا خودت نگهدار فرزند کوچکم باش..برا سلامتیه خانواده ام یه صلوات مهمونم کنین.
تو نذار به دلت راه پیدا کنه دوباره،چه لزومی داره تو بدونی هنوز چشمش دنبالته...خودتم بخواه که کلا از ...

درسته ممنونم🙏