2777
2789

واقعا اگه داشتین جواب بدین بعدش دراوردین؟اگر دراوردین چقد اذیت شدین من میخوام پلاتین پامو دربیارم بچه کوچیکم دارم تو دوتاقوزک پام هس تازگی بخاطر پیناش خیلی دارم اذیت میشم دکتر میگه جفتش رو دربیار

سلام من همسرم داشته و دراورده میگه عملش به مراتب راحت تر و سبکتره و بعد که درمیارید حس خیلی خوبی دارید قسنگ پاتون سبک میشه و فشار از روش برداشته میشه . ولی شما که بچه دارید و هر دوپا هست  قطعا باید اقلا یک هفته ده روز کمکی داشته باشید 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عملش که سخت نیست اصلا، فقط از جای زخمش باید خوب مراقبت کنید که عفونت نکنه، مامان من خیلی راه رفت و مراعات نکرد زخمش عفونت کرد و داره آنتی بیوتیک میخوره

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
سلام من همسرم داشته و دراورده میگه عملش به مراتب راحت تر و سبکتره و بعد که درمیارید حس خیلی خوبی دار ...

نه یک پام دوتا داره روی دوتاقوزک بعد چه مدت تونست درست راه بره؟

بعدش تونست راه بره درست؟بعد چه مدت؟

آره راحت میتونست راه بره ولی دکتر گفته بود تا سه هفته وزن رو کامل روی پا نندازه و با عصا راه بره ولی مامانم مراعات نمیکرد

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

من شوهرم یه ده بیس تایی تو پاش داره....الان۲سال شده ولی دکترش گفت میتونی در بیاری میتونیم بزاری باشه.مشکلی برات نمیاره...خودشم میترسه بره عمل کنه دوباره

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
نه یک پام دوتا داره روی دوتاقوزک بعد چه مدت تونست درست راه بره؟

اهان پس اگر یک پا هست ساده تره . من دقیق نمیدونم چون قبل ازدواجمون بوده ولی همیشه دیدم برای دیگران تعریف میکنه و اگر کسی پلاتین داره تشویقش میکنه که دربیاره تا راحت بشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚