2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا هالش بهتر معلومه فکر کنم

من دقیقا تو وضعیت شما هستم 4روز تا موعدم به نرم بی بی چکم هاله داره 

در پيكر من دو قلب دارد ضربان ❤️ براي سلامتي همه ني ني ها ومادراشون يه صلوات هديه به امام زمان و مادرشون بفرستيد الهم صل علي محمد وآل محمد و عجل الفرجهم 

ولی مطمئن نیستم که این هاله زاده ذهن منه یا هاله است 

در پيكر من دو قلب دارد ضربان ❤️ براي سلامتي همه ني ني ها ومادراشون يه صلوات هديه به امام زمان و مادرشون بفرستيد الهم صل علي محمد وآل محمد و عجل الفرجهم 
اینجا هالش بهتر معلومه فکر کنم

ولی هاله شما کاملا مشهود ایشالله که جواب مثبت واقعی باشه دوباره پنج شنبه یا جمعه بزن 

شما بچه ی اولتون؟؟؟

اره عزیزم

نمیدونم چه سری هست ولی بچه ی اول رو بی بی چک دیرتر نشون میده,واسه من سر اولی بعد ۸ روز هاله اند ...

سر بي صبري و ذوق مادر كه بارها كور ميشه ميخواد دقمون بده 😂😂😂😂

مرسی خانومی🥰😍 حالا کلا ماه اول اقدام بودم و کلا هم دوبار اقدام داشتم ولی نمیدونم چرا اینقدر امیدو ...

سلام دوست عزیز ازتیکرت متوجه شدم که خدا بهت پسر دادا منم دوتا دختر دارم میشه برای پسر دارشدن راهنماییم کنی؟؟

سلام دوست عزیز ازتیکرت متوجه شدم که خدا بهت پسر دادا منم دوتا دختر دارم میشه برای پسر دارشدن راهنمای ...

سلام عزیزم، من کار خاصی نکردم. جز اینکه فاصله ی بین اقدام ها زیاد بود و اینکه شاید از 2 ماه قبل اقدام هر روز به هر نحوی که تونستم به شوهرم عرق کاسنی خوروندم. حتی شربت کاسنی درست میکردم واسش