2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 42 پست
بستگی به بتای خون داره دیگه. بیبی چک بتای بالای 25 و نشون میده. خب ازمایش بده خواهر تو که دل تو دلت ...

شوهرم قشنگ نصف عمرم میکنه تا بریم ازمایش,میگه من خودم میگم هستی دیگه ازمایش لازم نیست,

سر اولی بعد ۱۰ روز رفتیم ازمایش.

سر دومی بعد یه هفته که اونم باز جوابش رو یه هفته طول کشید تا بگیره

سر این یکی خدا عالمه میخواد چکار منه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این یکی زیر ۳ دقیقه هاله انداخت,الان هرچی بیشتر میمونه داره پررنگتر میشه

پس مبارکه دیگه 

چند تا بچه دارین؟

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
خدا ببخشه ان شاءالله🥰  دختر برکت خونه است،ما صدقه سر این دخترا به جایی رسیدیم بچه ی اوله؟؟؟

فدات 

بله بچه اوله😊

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
ان شاءالله به سلامتی بغلش کنی😍 من دختر اولم تازه ۵ روزه ۳ سالش شده,دومی هم ۱ سال و ۳ ماهشه ولی عا ...

ان شاءالله 😍

عزیزم ... خدا حفظ شون کنه برات 

دوس داری یکی بعدی چی باشه؟

ان شاءالله 😍 عزیزم ... خدا حفظ شون کنه برات  دوس داری یکی بعدی چی باشه؟

خداییش دروغه بگم دوست ندارم پسر باشه چدن ادم هرچی رو که نداره دوست داره ولی اگه دختر هم باشه ناراحت نمیشم چون این دو تا دخترم مثه عسل شیرینن

با همین کوچیکی همچین دلبری میکنن که همه عاشقشون شدن😍🥰

خداییش دروغه بگم دوست ندارم پسر باشه چدن ادم هرچی رو که نداره دوست داره ولی اگه دختر هم باشه ناراحت ...

عزیزم 

خب همه دوس دارن هر دو رو داشته باشن طبیعیه 

دخترا مونس مادرن ❤