2777
2789
نمیدونم😭😕 ناراحتم خیلی نمدونم برا چیه ☹️ولی خیلی درد داشتم خیلی دل دردای بد  سه روزه دیگ مو ...

حالا صبح. کن نگاه کن اگه پریود نشدی برو آزمایش خون یا باز بی بی بزار چون باید صبر کنی از موعودت بگذره بعد بی بی بزاری شاید برا پریودت بوده این دردا عزیزم😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله، تنبلی تخمدان شدید داشتم از نوجوونی، متفورمین داروی اصلیشه که سه ماه مصرف کردم، آمپول hmg و hcg ...

منم وقتی ازدواج نکرده بودم این مشکل رو داشتم اتفاقا این دکتر که رفتم بهم متفورمین داد یک دونش خوردم دیگه نخوردم پریودیم با همون یدونه منظم شد و سراغم نیومد تا بعد از دو سال که ازدواج کردم از وقتی که اقدام کردیم ب بارداری پریودیم ما منظم شد⁦☹️⁩

منم وقتی ازدواج نکرده بودم این مشکل رو داشتم اتفاقا این دکتر که رفتم بهم متفورمین داد یک دونش خوردم ...

با یه دونه قرص منظم شدی یا با یه دوره؟

اگر فیلیکول خوب داری نگران نباش، خیلیا که پریودشون منظمه تو اقدام نامنظم میشن. 

در دلم چیزی هست، مثل یک بیشه نور، مثل خواب دم صبح
با یه دونه قرص منظم شدی یا با یه دوره؟ اگر فیلیکول خوب داری نگران نباش، خیلیا که پریودشون منظمه تو ...

آره با یدونه 🤪

فولیکول سمت راستم ضعیفه۶٫۶هست مال سمت چپ۱۸برا سه ماه قبل دیگه سونو ندادم

بچه ها من تو اقدامم

این ماه اگه نشد میخوام برم دکتر

کی باید برم دکتر که سونو انجام بدم؟تو روزای پریودی یاوقتی پاک شدم؟

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
بچه ها من تو اقدامم این ماه اگه نشد میخوام برم دکتر کی باید برم دکتر که سونو انجام بدم؟تو روزای پر ...

بستگی داره مشکلت چی باشه باید بری مشکلت بررسی بشه خود دکتر میگه کی لازمه بری سونو

بله، تنبلی تخمدان شدید داشتم از نوجوونی، متفورمین داروی اصلیشه که سه ماه مصرف کردم، آمپول hmg و hcg ...

خداروشکر،خیلی تبریک میگم عزیزم برای منم دعا کن،ماه اول مصرف متفورمین و کلموفین هستم

میخواهم بهترین باشم 🙌
حالا صبح. کن نگاه کن اگه پریود نشدی برو آزمایش خون یا باز بی بی بزار چون باید صبر کنی از موعودت بگذر ...

من میخام برم مسافرت برا همینه میترسم

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی