😖انشالله تو همین ماه عزیز شمام یه نی نی سالم و خوشگلی و صالح بیاد تو دلت و آرامش درونی بگیری با بچه ...
عزیزم🙏🏻😭شمام یه نی نی سالم و صالح بیاد تو دلت
من ک دیروز زدم انقد گریه کردم منفی بود😕😭۱۵ اوم موعدمه میخام محرمم برم روستامون پیش خانواده فقط منم ک نی نی ندارم😕😭حالم گرفته میشه
امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
شما علائم چیزی نداری من این ماه کمردرد و گرفتگی داشتم ک تو عمرم نداشتم ولی الان سه روز دیگ موعدمه هیچی ن دردی هیچی
نه عزیز من هیچ علائمی ندارم...کلا وقتیم پریودم میشم هیچی علائمی ندارم شما چند وقته اقدامی؟؟تنبلی دا ...
من هفت ماهه ن ندارم فولیکول هامم ۲۰.۲
پس مشکلتون چیه🤪 فولیکول های خوبی داری خب😵 مال من یکی از تخمدانم ضعیفه یکی فولی۱۸دارم
نمیدونم😭😕 ناراحتم خیلی نمدونم برا چیه
☹️ولی خیلی درد داشتم خیلی دل دردای بد
سه روزه دیگ موعدمه دیروز ک رابطه داشتم لکه بینی داشتم نمدونم برا چی بود