2777
2789
😖انشالله تو همین ماه عزیز شمام یه نی نی سالم و خوشگلی و صالح بیاد تو دلت و آرامش درونی بگیری با بچه ...

عزیزم🙏🏻😭شمام یه نی نی سالم و صالح بیاد تو دلت 

من ک دیروز زدم انقد گریه کردم  منفی بود😕😭۱۵ اوم موعدمه  میخام محرمم برم روستامون پیش خانواده فقط منم ک نی نی ندارم😕😭حالم گرفته میشه

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
میده مطمئن باش تو رو خدا برا وضع مالی ما دعا کنید میترسم بچم گشنه بمونه 😢😢 خیلی برا نداشتن شیر حرف ...

انشالله که بده هر چه سریعتر

خدا پشت پناهت باشه عزیزم دعای افزایش رزق بخون خدا کمکتون کنه گره کور زندگیت باز بشه عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم🙏🏻😭شمام یه نی نی سالم و صالح بیاد تو دلت  من ک دیروز زدم انقد گریه کردم  منفی بود ...

درک میکنم حالتمو ...من خیلی ناراحتم..

الهی خدا بهت بچه بده

من مث شمام آمدم خونه مامانم همش از راست میادمیگه من کی نوه دار میشم از چپ میاد میگه میخواد بچه ات من چی صدا بزنه😊😓من اصلا مشکلم بهش نگفتم 😢

درک میکنم حالتمو ...من خیلی ناراحتم.. الهی خدا بهت بچه بده من مث شمام آمدم خونه مامانم همش از راست ...

اره مامان منم اینجوریه زنگ میزنه میگ پریود شدی مامان بزرگم بهم میگ عابجیم میگ خالم میگ 😭

عزیزم خداکنه دیگ زود بچه دار بشی🙏🏻یاخدا 

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
درک میکنم حالتمو ...من خیلی ناراحتم.. الهی خدا بهت بچه بده من مث شمام آمدم خونه مامانم همش از راست ...

شما علائم چیزی نداری من این ماه کمردرد و گرفتگی داشتم ک تو عمرم نداشتم ولی الان سه روز دیگ موعدمه هیچی ن دردی هیچی

شما علائم چیزی نداری من این ماه کمردرد و گرفتگی داشتم ک تو عمرم نداشتم ولی الان سه روز دیگ موعدمه هی ...

نه عزیز من هیچ علائمی ندارم...کلا وقتیم پریودم میشم هیچی علائمی ندارم

شما چند وقته اقدامی؟؟تنبلی دارید؟؟

نه عزیز من هیچ علائمی ندارم...کلا وقتیم پریودم میشم هیچی علائمی ندارم شما چند وقته اقدامی؟؟تنبلی دا ...

من هفت ماهه ن ندارم فولیکول هامم ۲۰.۲

درستان من دیروز بی بی چک گذاشتم ی هاله همون اولش افتاد ولی از پریروز لکه بینی دارم.امروز صبحم گذاشتم دوباره هاله افتاد ینی احتمال بارداری هست؟

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊
درستان من دیروز بی بی چک گذاشتم ی هاله همون اولش افتاد ولی از پریروز لکه بینی دارم.امروز صبحم گذاشتم ...

اگه از موعد پریودیت گذشته اره احتمالش هست..انشالله که باردار باشی

پس مشکلتون چیه🤪 فولیکول های خوبی داری خب😵 مال من یکی از تخمدانم ضعیفه یکی فولی۱۸دارم

نمیدونم😭😕 ناراحتم خیلی نمدونم برا چیه

☹️ولی خیلی درد داشتم خیلی دل دردای بد 

سه روزه دیگ موعدمه دیروز ک رابطه داشتم لکه بینی داشتم نمدونم برا چی بود

چه دارویی خوردی شما?تنبلیت خیلی شدید بود?

بله، تنبلی تخمدان شدید داشتم از نوجوونی، متفورمین داروی اصلیشه که سه ماه مصرف کردم، آمپول hmg و hcg هم زدم که همون ماه به لطف خدا باردار شدم.

در دلم چیزی هست، مثل یک بیشه نور، مثل خواب دم صبح