masibala مدیر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 عنوان کمککککککک😭😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 146 پست بچه ها امروز ۴ روزه از وقتم گزشته چی کار کنم پربود شم جلوگیری طبیعی داشتیمواقعیتش قبلا که هنسرم ضعیف بود ولی خب باز میترسم حامله بلشمچی کار کنم پریود شم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 1398/06/12 | 08:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemegoliii عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 1875 برو آزمایش بده تا کوچیکه و قلبش تشکیل نشده بتونی سقطش کنی حداقل
فامیلا عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 955 من زعفرون دیشب خوردم باید کی پری بشم؟ دوبارم بی ھی چک زدم منفیہ ۶ روز عقب انداختم پس بازدارندگی همین استرس بدترش میکنهتاتوباشی دیگه طبیعی پیش نریسردی اصلانخورپاشو برو رازیانه 1ق عذاخوری با یه تکه چوب دارچین دم کن بخوردم کرده زعفران یه بار فایده نداره چندباربایدبخوری
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 هب بت گفتن شما تن نیدین به این مردا و استرس برا شناس بگو نمییی خام بگو تلقین نکن لذتت کم میشه 😭😭😭😭😭😭الان من چی کار کنم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
snowball عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 17429 😭😭😭😭😭😭الان من چی کار کنم نمیددنم اورژاتسی خوردی برو اینارو به اون بگو برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
mamari77 عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 9428 پس بازدارندگی همین استرس بدترش میکنه تاتوباشی دیگه طبیعی پیش نری سردی اصلانخور پاشو برو رازیانه 1 ... چنبار دم کردہ رازیانہ خوردم دیشبم ی کیوان غلیظ زعفرون ب نظرت باردارم ؟ بی بی زدم منفی بود
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 بارزان نسيتي وقتي جلو گيري كرده و چيزي داخل نريخته چجوري باردار ميشي؟ نگران نباش گاهي پيش مياد منم ي ... وای دست خودم نیس افتضاح استرس دارم چی کار کنم اگه حامله باشم از صب هی دارم میکوبم به شیکممهی دارم میپرم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 دقیقا ھمینا ک تو گفتی منم دارم. الان یہ ھفتس سینہ ھام درد میکنہ ولی خبری نیست سینه هامم درد نمیکنه اخه گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 بی بی چک زدم دوبار منفی بودہ من شنیدم بی بی چک بعد ده روز جواب میده یعنی ۱۰ روز از وقت پریود بکذده گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
mamari77 عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 9428 سینه هامم درد نمیکنه اخه منم اینقد دارم حرص میخورم امروز مخوام برم امپول بزنم پری بشم
mamari77 عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 9428 من شنیدم بی بی چک بعد ده روز جواب میده یعنی ۱۰ روز از وقت پریود بکذده فک نکنم
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 برو آزمایش بده تا کوچیکه و قلبش تشکیل نشده بتونی سقطش کنی حداقل وای خدااااااااااااا گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 پس بازدارندگی همین استرس بدترش میکنه تاتوباشی دیگه طبیعی پیش نری سردی اصلانخور پاشو برو رازیانه 1 ... رازیانه یه بار فایده داره؟؟؟؟؟سردی چیا میشه ؟ گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
فامیلا عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 955 فقط این سری پریود شم فقط یه این سری یه فرصت بده خدا دیگه قرص میخورم دارم میمیرم از است ... ایشاالله خیرهخداییش سختهمن متاسفانه یه بارتجربه شمارو داشتم پشت دستمو داغ کردم تازه من قرص خورده بودم قرص اورژانس ی ولی بازم ترس داشتم بره برنگرده
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 مگه چه اشکال داره بچه به این شیرینی اخه میدونی چیه اولا من الان ۲ سالو نیمه عروسی کردم خونه خودمم یه با حاملکی مولار داشتم یه سال قرص خوردم برای درمانمن بابد مواظب باشم حاملگی ناخواسته نداشته باشم میترسم داباره اونجدری شه از یه طرف هم من فعلا ۲۱ سالمه خیلی زودخ گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔