2777
2789
عنوان

کمککککککک😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 146 پست
من زعفرون دیشب خوردم باید کی پری بشم؟ دوبارم بی ھی چک زدم منفیہ ۶ روز عقب انداختم

پس بازدارندگی همین استرس بدترش میکنه

تاتوباشی دیگه طبیعی پیش نری

سردی اصلانخور

پاشو برو رازیانه 1ق عذاخوری با یه تکه چوب دارچین دم کن بخور

دم کرده زعفران یه بار فایده نداره چندباربایدبخوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هب بت گفتن شما تن نیدین به این مردا و استرس برا شناس بگو نمییی خام بگو تلقین نکن لذتت کم میشه 

😭😭😭😭😭😭الان من چی کار کنم 

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
پس بازدارندگی همین استرس بدترش میکنه تاتوباشی دیگه طبیعی پیش نری سردی اصلانخور پاشو برو رازیانه 1 ...

چنبار دم کردہ رازیانہ خوردم دیشبم ی کیوان غلیظ زعفرون ب نظرت باردارم ؟ بی بی زدم منفی بود

بارزان نسيتي وقتي جلو گيري كرده و چيزي داخل نريخته چجوري باردار ميشي؟ نگران نباش گاهي پيش مياد منم ي ...

وای دست خودم نیس 

افتضاح استرس دارم 

چی کار کنم اگه حامله باشم 

از صب هی دارم میکوبم به شیکمم

هی دارم میپرم

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
دقیقا ھمینا ک تو گفتی منم دارم. الان یہ ھفتس سینہ ھام درد میکنہ ولی خبری نیست

سینه هامم درد نمیکنه اخه 

بی بی چک زدم دوبار منفی بودہ 

من شنیدم بی بی چک بعد ده روز جواب میده یعنی ۱۰ روز از وقت پریود بکذده

برو آزمایش بده تا کوچیکه و قلبش تشکیل نشده بتونی سقطش کنی حداقل 

وای خدااااااااااااا

پس بازدارندگی همین استرس بدترش میکنه تاتوباشی دیگه طبیعی پیش نری سردی اصلانخور پاشو برو رازیانه 1 ...

رازیانه یه بار فایده داره؟؟؟؟؟

سردی چیا میشه ؟

فقط این سری پریود شم فقط یه این سری یه فرصت بده خدا  دیگه قرص میخورم  دارم میمیرم از است ...

ایشاالله خیره

خداییش سخته

من متاسفانه یه بارتجربه شمارو داشتم پشت دستمو داغ کردم تازه من قرص خورده بودم  قرص اورژانس ی ولی بازم ترس داشتم  بره برنگرده

مگه چه اشکال داره بچه به این شیرینی

اخه میدونی چیه اولا من الان ۲ سالو نیمه عروسی کردم خونه خودمم یه با حاملکی مولار داشتم 

یه سال قرص خوردم برای درمان

من بابد مواظب باشم حاملگی ناخواسته نداشته باشم میترسم داباره اونجدری شه 

از یه طرف هم من فعلا ۲۱ سالمه خیلی زودخ