masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 عنوان کمککککککک😭😭😭😭😭 748 بازدید | 146 پست بچه ها امروز ۴ روزه از وقتم گزشته چی کار کنم پربود شم جلوگیری طبیعی داشتیمواقعیتش قبلا که هنسرم ضعیف بود ولی خب باز میترسم حامله بلشمچی کار کنم پریود شم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 1398/06/12 | 08:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شادی06 عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 4200 اول ازمایش بده خدای نکرده چیزی بخوری بچه ناقص نشهتخم شوید دم کن بخور میسپارم کشور دل را به دستانت ولی خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
شادی06 عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 4200 ببین حتما برو ازمایش بده یه وقت بارداری سقط نمیشه فقط مشکل پیدا میکنه خدای نکرده میسپارم کشور دل را به دستانت ولی خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
delaram1376 عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 18152 وای خدایا یکی میناله چرا پریود شدمیکی میناله چرا نشدمما به کدوم ساز برقصیم؟؟؟!!!سرکه بخور شاید جواب دادبرا من که پاسخگو بودهزعفران و تخم شوید و رازیانه هم هر کدوم ممکنه موثر باشهباهمنخوریا😲😅 اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 طبیعی ای خداااا چی شده مگه😭 گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 اول ازمایش بده خدای نکرده چیزی بخوری بچه ناقص نشه تخم شوید دم کن بخور تخم شوید اگه حامله هم باشم سقط میکنه؟ گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
snowball عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 17429 چی شده مگه😭 چرا طبیعی اخه جه اصراریه هنه بدبختیاش واسه توعه اوت که براش مهم نیست جرا زیر بار میری برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 ببین حتما برو ازمایش بده یه وقت بارداری سقط نمیشه فقط مشکل پیدا میکنه خدای نکرده من بچه نمیخام فعلااااااخدا نکنه از صبح فقط دارم میپرم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 وای خدایا یکی میناله چرا پریود شدم یکی میناله چرا نشدم ما به کدوم ساز برقصیم؟؟؟!!! سرکه بخور شاید ... یه چی میخام هم سقط کنه هم پریود شم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
شادی06 عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 4200 تخم شوید اگه حامله هم باشم سقط میکنه؟ کلا اینایی که سقط میکنه ممکنه باردار باشی به جنین صدمه بزنه فقط ولی سقط نشه برو ازمایش بده شایدم نباشی حالا میسپارم کشور دل را به دستانت ولی خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 چرا طبیعی اخه جه اصراریه هنه بدبختیاش واسه توعه اوت که براش مهم نیست جرا زیر بار میری قرص ال دی خوردم موهام میریخت من بچه نمیخام چی کار کنم از صب فقط دارم میپرم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
snowball عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 17429 قرص ال دی خوردم موهام میریخت من بچه نمیخام چی کار کنم از صب فقط دارم میپرم کاندوم برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
masibala مدیر استارتر عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 کلا اینایی که سقط میکنه ممکنه باردار باشی به جنین صدمه بزنه فقط ولی سقط نشه برو ازمایش بده شایدم نبا ... دلشو ندارم برم بکه حامله ای نمیخامممممم بچه فعلا متنفرمممممخدابا تو رو خدا بدت نیاد فدات شم گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
mamari77 عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 9428 وای خدایا یکی میناله چرا پریود شدم یکی میناله چرا نشدم ما به کدوم ساز برقصیم؟؟؟!!! سرکه بخور شاید ... من اینا رو خقردم ب جز شوید و سرکہ ھنوز پری نشدم دوبار بی بی چک زدم منفی ھود خدایا از دست این پریود. کاش ززودتر بیاد سینہ ھامم ب شدت درد دارن