2777
2789
عنوان

ازدواج😭😂😭😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینام بخدا پسره هنوز توکوچه فوتبال بازی میکنه

وای خیلی رو مخه منه اخه اینا بچه ان بعد واسه زندگی خیلی بچه اننن ازدواج برای دختر بالای ۲۰ سال برای پسربالای۲۵ سال البته روی پای خودش وایساده باشه

هیچکس بی کس نیست فقط اونی که موفقه با هر کسی نیست

وای وای وای😭😭😭

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم یه سری تاپیکا هستن که صرفا ایجاد شدن تا تایید کاربرای اینجا رو بگیرن یعنی خود استارتر هم میدونه که کارش اشتباهه ولی قبول نمیکنه حالا هی کاربرا از تجربیاتشون بگن قبول نمیکنن که نمیکنن مرغشون یه پا داره واقعا دوست دارم با این عزیزان با صراحت صحبت کنم حیف که نمیشه

وای خیلی رو مخه منه اخه اینا بچه ان بعد واسه زندگی خیلی بچه اننن ازدواج برای دختر بالای ۲۰ سال برای ...

مادرش میگه خوبه منم همسن پسرم شوهر کردم الان پسرم انگار داداشمه مادره متولد۷۰

مادرش میگه خوبه منم همسن پسرم شوهر کردم الان پسرم انگار داداشمه مادره متولد۷۰

بگو اخه تت زن بودی این پسرهههه پسره دهنش بو شیر می ده می خواد دختر مردمو بدبخت کنه

هیچکس بی کس نیست فقط اونی که موفقه با هر کسی نیست

بگو اخه تت زن بودی این پسرهههه پسره دهنش بو شیر می ده می خواد دختر مردمو بدبخت کنه

بابای دختره معتاده ولی اولش اعتراض کرده که دخترم بچش نمیدونم بعدش چجوری قبول کرد