2777
2789
عنوان

چرا ني ني سايت اينجوريه!؟

126 بازدید | 17 پست

هر وقت ميام اينجا يا يكي با شوهرش قهر و كتك كاري يا  با خونواده شوهر مشكل داره يا شوهر معتاد داره يا خيانت ديده !!!   بعدش توهم ميزنم نكنه شوهر منم بره با كسي ديگه يا معتاد شه يا دوستم نداشته باشه!!! 

خدايي چرا اينجا اينجوريه!؟؟!!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که به شخصه با خوندن این تاپیک ها به هیچ مردی اعتماد ندارم و از ازدواج متنفر شدم...  اثراتش ...

اره خيلي محيطش بده!!! اگه مجردي سعي كن نخوني من نميدونم پس اين همه زندگي خوب كه اينور اون ور ميبيني چيه !!  تو فاميل ميبيني چيه تو اينستا ميبيني چيه  اينجا و اين حرفا براي كجاس 

خوب سعی کنین باز نکنین این تاپیکا رو 

تازه انرژی منفیشون ممکنه ب زندگی خودتون برگرده.والا شوهرمن  که اینجوری نیس  مردا همه مثل هم نیستن این نگفتم ک پز بدم اینو گفتم بدونی شوهر خوبم پیدا میشه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
خوب سعی کنین باز نکنین این تاپیکا رو  تازه انرژی منفیشون ممکنه ب زندگی خودتون برگرده.والا شوهر ...

اره شوهر منم اينجوري نيست هركسي بدي و خوبي داره ولي ايييييينجوري نيست ! ولي كلا ذهن خودم خراب ميشه ولي نه كه به شوهرم اعتماد دارم 

اره خيلي محيطش بده!!! اگه مجردي سعي كن نخوني من نميدونم پس اين همه زندگي خوب كه اينور اون ور ميبيني ...

بله مجردم 

اینجا همه از قسمتای بد زندگیشون میگن که درد و دل کنن و نظر بقیه رو بدونن تا مشکلشون حل بشه اما متاسفانه بعضیا جواب درست رو سر راهشون نمیزاره و اشتباه مشاوره میدن 

بجای رفتن سایت و اثر منفی روی بقیه افراد بهتره برن مشاوره تا کمکشون کنه  و راه درست رو نشون بده نه اینکه یکی میگه شوهرم بهم گفته تو اون یکی میاد میگه طلاق بگیر 😑😑😑

چون اینجا کسی اگه از خوبی های زندگیش بگه متهم میشه به پزو بودن و دروغ گویی خلاصه اینحا هر چی بدبخت تر مقرب تر 😁

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .
از کی استارت میزنی؟

من امروز درس یک زیست دهمو از کتاب درسی خوندم دیگه اگه امشب بتونم بخوابم  از فردا .

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .