2777
2789
عنوان

بهترین راه برای وزن گیری جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 328431 بازدید | 66 پست
من توی ۳۲ هفته وزن بچم ۱۸۰۰ بود ولی حالا میگن ماشالا وزنش ۳۹۰۰ ..خانوما چیکار کنم یه مقدار بره روش ک ...

عزیز بچها راس میگن اگر تغذیه خاصی داشتی واسون بگو

خدایا از رحمتت نا امید نیستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من 36هفته دنیا اومد با وزن 3.700کار خاصی هم نکردم اگه تا آخر میمونن 4کیلو رو رد میکرد

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
سلام مامانای با تجربه کسی هست?من تو هفته 33 وزن بچم 1900 بوده چون فشار خون دارم،،،چهار هفته دیگه وقت ...

من هفته36وزن دخترم2300هست ولی سونو اخرمیکه هفته34هست چرا دوهفته اختلاف داره ینی چی

من در عرض سه هفته پسرم از 1900 به 3100 رسید! با خوردن این چیزا: روزی دو لیوان شیر که توش 8 قاشق لیدی ...

قصدخودکشی داشتی مگه همه ایناکه گفتی کلی مضروهزارتا ضررداره وزن گیری به چه قیمتی

طرزتهیه سوپ جوجه رو میشه بگی

وای این پست واسه کی هست🤣🤣🤣🤣 دخمل من الان کلاس سومه❤️❤️😍

عزیز دلم چقد خندیدم ، مثل سوپ مرغ با هویج و سیب زمینی و جعفری و اگه میلش رو داری جو بریز وخامه یکم ،با رب ،

مرغ کوچیکتر بگیر 

بازم گوگل کن احتمالا دستورات دیگه هم میبینی

خدای مهربونم خودت مراقب دختــــــــرام و خـــــــــانواده ام باش!

من بچم چهار و دویست بود .اتفاقا دوماه اول بد ویار بودم.و غذا زیاد دوست نداشتم.تنها چیزهایی که دوست داشتم.نیمرو بود و غذا هم بیشتر حالت استامبولی میخوردم.اما روزی سه لیوان شیر میخوردم.شیر موز شیر نارگیل و شیر خرما..چون غذا خور نبودم این سه وعده شیر در روز رو میخورم.بچم هم اونقدر درشت شد که سزارین شدم.

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            
نی نی من تو هفته 32که سونو رفتم 2150بود به نظرتون میتونم ایشاله به 4برسونمش؟سخت نیست؟

عزیزم سزارینی هستی؟؟؟؟

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
من چهار مغز خوردم وزنش 600 گرم اضافه شد تو دو هفته 

دیگه غیر از ۴مغز چی میخوردی؟

من الان ۳۰ هفته ام، وزنش ۱۴۰۰.

دکتر گفت وزنش از سنش عقبه 

پروتیبن بخور

دیگه چیا خوبه؟

این نیز بگذرد...                                                       
دیگه غیر از ۴مغز چی میخوردی؟ من الان ۳۰ هفته ام، وزنش ۱۴۰۰. دکتر گفت وزنش از سنش عقبه  پروتی ...

اگه فشار نداری گوشت هم بخور من همه چیز میخوردم غیر از چیزای ممنوعه مثل زعفران و زیره که دکترم اجازه نمیداد اما بازم بچم 2کیلو نهصد بود زمان تولد احساس میکنم وزن بچه هم میتونه ژنتیکی باشه من خودم باوزن زیر دو کیلو بدنیا اومد بچه دختر عمم هام هم همین طور

اگه فشار نداری گوشت هم بخور من همه چیز میخوردم غیر از چیزای ممنوعه مثل زعفران و زیره که دکترم اجازه ...

ممنون جواب دادی.

نه فشار ندارم.فقط کلا خیلی گوشت خور نیستم.

پسربزرگم هم کم وزن به دنیا اومد،تمام آزمایشها و سونوها و خونرسانی و ...عادی بود.دکتر گفت از لحاظ سرشتی ریزه، لاغر به دنیا اومد ولی کمتر از دو ماه از سطح نرمال وزنش بالاتر رفت!!

این نیز بگذرد...                                                       
ممنون جواب دادی. نه فشار ندارم.فقط کلا خیلی گوشت خور نیستم. پسربزرگم هم کم وزن به دنیا اومد،تمام آ ...

دقیقا همین طور پسر منم خیلی زود وزن گرفت حالا اگه بقیه چیزا نرماله خیلی ناراحت وزنش نباش تو چن هفته باقیمونده وزن میگیره انشاالله به سلامت زایمان کنی