ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پسر من 36هفته دنیا اومد با وزن 3.700کار خاصی هم نکردم اگه تا آخر میمونن 4کیلو رو رد میکرد
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
من بچم چهار و دویست بود .اتفاقا دوماه اول بد ویار بودم.و غذا زیاد دوست نداشتم.تنها چیزهایی که دوست داشتم.نیمرو بود و غذا هم بیشتر حالت استامبولی میخوردم.اما روزی سه لیوان شیر میخوردم.شیر موز شیر نارگیل و شیر خرما..چون غذا خور نبودم این سه وعده شیر در روز رو میخورم.بچم هم اونقدر درشت شد که سزارین شدم.
دیگه غیر از ۴مغز چی میخوردی؟ من الان ۳۰ هفته ام، وزنش ۱۴۰۰. دکتر گفت وزنش از سنش عقبه پروتی ...
اگه فشار نداری گوشت هم بخور من همه چیز میخوردم غیر از چیزای ممنوعه مثل زعفران و زیره که دکترم اجازه نمیداد اما بازم بچم 2کیلو نهصد بود زمان تولد احساس میکنم وزن بچه هم میتونه ژنتیکی باشه من خودم باوزن زیر دو کیلو بدنیا اومد بچه دختر عمم هام هم همین طور
اگه فشار نداری گوشت هم بخور من همه چیز میخوردم غیر از چیزای ممنوعه مثل زعفران و زیره که دکترم اجازه ...
ممنون جواب دادی.
نه فشار ندارم.فقط کلا خیلی گوشت خور نیستم.
پسربزرگم هم کم وزن به دنیا اومد،تمام آزمایشها و سونوها و خونرسانی و ...عادی بود.دکتر گفت از لحاظ سرشتی ریزه، لاغر به دنیا اومد ولی کمتر از دو ماه از سطح نرمال وزنش بالاتر رفت!!