haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 عنوان دلم خیلی غریبه.. 179 بازدید | 16 پست بچه ها انقدر مشکلاتم زیاده ک حس تایپ نیست یعنی انقدر زیاده ک نمیشه گفتفقط توروخدا ب این شبا واسم دعا کنید خدا دستی ب حالم و زندگیم بکشهبچه ها چ قرصی بخورم لا اقل دو س روز گیج و منگ باشم هیچی نفهمم فقط بخوابم خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری... 1398/06/12 | 01:48 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asal7768 عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 5262 انشالله همه ی مشکلاتت حل میشه تن نمیدهم به تاریکی من پر از روشنی ام♥️✨
دانشجوی_متاهل عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 1198 من توام یا تومنی؟؟؟ اگر دین ندارید وبه خدا وبه قیامت اعتقاد ندارید لااقل آزاده مرد باشید....میشه برای آرامش دلم صلوات بفرستین...
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 من توام یا تومنی؟؟؟ هر دو در این دنیای مبهمیم خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
asal7768 عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 5262 تریاک بکش حالت جا میاد آقای به ظاهر محترم اون از تاپیکت که خوب کردم ترکوندمت اینم از نظراتت واقعا که تن نمیدهم به تاریکی من پر از روشنی ام♥️✨
خانومی۶۷ عضویت: 1397/08/04 تعداد پست: 5008 منم حال و روز خوبی ندارم انشاءالله گره از مشکلت باشه عزیز مرسی خداجونم❤
جیز عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 51 آقای به ظاهر محترم اون از تاپیکت که خوب کردم ترکوندمت اینم از نظراتت واقعا که تو چیکاره ای اصلا فضولی یا آلاف که به من گیر دادی بزن کنار غراضه من که به تو کاری ندارم
asal7768 عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 5262 تو چیکاره ای اصلا فضولی یا آلاف که به من گیر دادی بزن کنار غراضه من که به تو کاری ندارم اولا علاف نه آلاف بی سواددوما برا چی یه خانومو مسخرش میکنی و حرفای زشت بهش میگی اون از خجالتش بهت چیزی نگفت احمقباید قطع کاربریت کنن حالت جابیاد تا بفهمی دنیا دست کیه@حجله @نی_نی_یار_5 تن نمیدهم به تاریکی من پر از روشنی ام♥️✨
جیز عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 51 اولا علاف نه آلاف بی سواد دوما برا چی یه خانومو مسخرش میکنی و حرفای زشت بهش میگی اون از خجال ... از عکسی که گذاشتی معلومه گوشات بلنده نفهمی. میگم من به تو چیکار دارم بورو رد کارت به تو چی که من به اون چی گفتم. اون دوستم بود
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 اولا علاف نه آلاف بی سواد دوما برا چی یه خانومو مسخرش میکنی و حرفای زشت بهش میگی اون از خجال ... عزیز دلم فقط جواب این افراد سکوت خودتو اذیت نکن ارزش ندارهاگر همه در قبالشون سکوت کنیم ترجیح میدن ک دیگه نباشنبیخیال ولشکن از این افراد زیاده من و شما ک اعصابمونو از سر راه نیاوردیم ک بخواهیم ب خاطر این افراد خودمونو درگیر کنیم خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
haniخانومی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 961 از عکسی که گذاشتی معلومه گوشات بلنده نفهمی. میگم من به تو چیکار دارم بورو رد کارت به تو چی که من به ... تاپیک رو ترک کنید لطفا خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
asal7768 عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 5262 عزیز دلم فقط جواب این افراد سکوت خودتو اذیت نکن ارزش نداره اگر همه در قبالشون سکوت کن ... درست میگی مهربون🌸💞منم دیگه جوابشو ندادم چون دیدم بی فایدسانشاالله خیلی زود مشکلت حل میشه برات از ته ته دلم دعا میکنم♥️ تن نمیدهم به تاریکی من پر از روشنی ام♥️✨