sooo_fi_aaa مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 26 عنوان بدن بلوری 4708 بازدید | 28 پست ب نظرتون این خارجیا با پوستای بدنشون چیکار میکنن ک انقدر صافو یکدستو بدون موعه حتی موهای بدنشونم ریشه هاش معلوم نیست مثله پوست بچست ؟!!!!!!!🤔🤔 1398/06/12 | 00:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
"_اریحا_" عضویت: 1390/05/28 تعداد پست: 26890 ژن خوب . والسلام وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....
samins عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 9598 ژنتیک فرزندم گوگل کن اطلاعاتت بره بالا یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین هان . شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده! اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
ماشااا_میشااا عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 2753 ژن مثه بچه ی ادم/: 🤭نمدونم چه حکمتیه هروقت میام سایت،این تیکه شعر مدام تو ذهنم اکو میشه:سرزمییییینِ عجایب،کی غایبه کی حاضر😑😂
nazanineaghamun عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 1755 واس منم سواله همشم با دو تیکه تو آفتاب هستناعجیبه چه طور اینقدر پوستشون خوبهواسه خوراک سالم و ورزشه
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 اتفاقا خارجیا بدنشون پر کک ومک ولکه موهاشونم چون بوره دیده نمیشه همچین صاف وبلوری نیستن جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
ماشااا_میشااا عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 2753 اتفاقا خارجیا بدنشون پر کک ومک ولکه موهاشونم چون بوره دیده نمیشه همچین صاف وبلوری نیستن کک و مک با لک فرق داره ضمنا یکی از معیارای زیبایی در اروپاس 🤭نمدونم چه حکمتیه هروقت میام سایت،این تیکه شعر مدام تو ذهنم اکو میشه:سرزمییییینِ عجایب،کی غایبه کی حاضر😑😂
هلیاکوچولووووو عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 1323 انواع کرم و لیزر و این چیزا خود کیم کارداشیان ی سری قبل و بعد پاهاشو بعد استفاده از ی کرم گزاشته بود برا تبلیغ دخترم دنیامه
moteadel عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 628 عزیزم خواهر شوهرم تو آمریکا زندگی میکنه میگه پوستاشون خیلی بده و پر از کک و مک هست هر که نهایت تلاش را برای رسیدن به هدف خود به کار گیرد ،به تمام خواسته هایش میرسد . امام علی (ع)😘😘😘😘😘😘😘😘
snowblink_naz عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 1093 واس منم سواله همشم با دو تیکه تو آفتاب هستنا عجیبه چه طور اینقدر پوستشون خوبه واسه خوراک سا ... اب و هوایخوبی هم دارن
مانا_وکیل عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 4884 اولا ژنتیک دوما یه پیج تو اینستا هست به اسم کلوزاپ کاش میدیدی این بدنای بازیگرای هالیوود چقد داغونن . از نزدیک خیلی فرق میکنه تا عکس خدایا ممنون که منو لایق خوشبختی دانستی