2777
2789
عنوان

كسي تجربه ديسك كمر داره؟؟

139 بازدید | 20 پست

من ديسك خفيف دارم خيلي اذيتم..هرجور ميخوابم درد ميگيره كمرم..فرم دراز كشيدن بايد چطور باشه؟

بايد استخر برم كه يه جلسه رفتم فرداش پريود شدم😐😂😂😂😂👊🏼👊🏼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به پشت بخواب تشک بزرگم بزار زیر پات که از بدنت بالاتر باشه تو استخر راه رفتنم خیلی خوبه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
كجاي پا دقيقا؟

بین زانو ومچ پا

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
واي چطور ميتوني تحمل كني؟؟؟وحشتناكه كههه

دکتر گفته باید تزریق کنم چون سنم برای عمل کمه که من نمیخوام انجام بدم‌ الانم که حاملم‌ دردم بدتر شده قشنگ شبا دیگه از کمر‌ به پایین بی حس میشم

دکتر گفته باید تزریق کنم چون سنم برای عمل کمه که من نمیخوام انجام بدم‌ الانم که حاملم‌ دردم بدتر شده ...

چي بايد تزريق ميكردي؟چرا نميخواستي؟

بميرم برات ازم باردار همينجوريش كمر درد ميگيره..☹️☹️

تو اینترنت سرچ کن مدلای خوابو ببین 

استخر میری شنا نکنی فقط پیاده روی ورزش مناسب دیسک تو اب 

بیشتر از ۵کیلو بلند نکن استراحتت به موقع باشه 

سرپا واینسا زیاد پای گازت صندلی بزار 

عضلات کمر رو تقویت کن با ورزش از مربی باتجربه

خلاصه همه جوره دیسک عذابه مراقبت کن 

چي بايد تزريق ميكردي؟چرا نميخواستي؟ بميرم برات ازم باردار همينجوريش كمر درد ميگيره..☹️☹️

خدا نکنه عزیزم.آمپول اوزون گفت تو ستون فقرات تزریق میشه خیلی‌هم  گرون بود کاملم خوب نمیکرد من تحقیق کردم مقطعی بود درمانش‌