2777
2789

شاید نگاه های تجسسی و جاسوسی کار همیشگی شما در رابطه باشد،شاید فکر کنید خوب است اگر پسورد گوشی همسرتان را داشته باشید و هر چند وقت یکبار سرکی به پیام ها و چت های او بزنید اما این طرز فکر کاملا غلط و اشتباه و ناسالم است و رابطه را به سیاهی و شک میکشاند،بجای چنین دیدگاه اشتباهی قانون حریم خصوصی را یاد بگیرید تا ازدواج ،همسرداری،و رابطه سالم و موفقی داشته باشید ،،،اینکه همسر شما پسورد گوشی شما رو می‌دونه و به شما احترام میگذاردو به حریم شخصی شما احترام میذاره یعنی به شما اعتماد داره، و اینکه مردی که پسورد گوشی رو از همسرش پنهان نمیکنه و مطالب و گفتگو داره یعنی چیزی برای پنهان کردن رابطه وجود نداره،،،

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوس پسرم خودش اثر انگشتمو گذاشت رو گوشیش. بعد میگه من نباید از تو چیز مخفی داشته باشم خودش این کارا رو میکنه. من هی بهش میگم توهم آدمی حریم خصوصی داری میگه منو تو نداریم

الان ما که رمز گوشی همو میدونیم اشتباه میکنیم؟ 😐

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بنظر من اگه اعتماد و احترام متقابل وجود داشته باشه زن و شوهر رمز گوشی رو از هم مخفی نمیکنن .من و شوهرم هرگز تو گوشی همدیگه سرک نمیکشیم بخصوص شوهرم منم اگه برم تو گوشیش بخاطر اینه که خودش میگه چون خودش زیاد حوصله حذف و نصب برنامه ها و تنظیماتشونو نداره 

من که نفهمیدم آخر چه نتیجه ای گرفتی ولی به نظرم باید بدونیم.

فرض کن  همسرت با دختری چت میکنه 

اگه الان ببینی و مانع بشی بهتره یا وقتی که رفت باهاش رابطه داشت و بهت خیانت کرد؟! 

شاید اولش فقط از روی کنجکاوی چت کنه یا فقط برای درد و دل 

ولی اگه به خودش نیاد معلوم نیست تا کجاها پیش بره

هرچند من هیچ توجیهی رو برای این روابط قبول ندارم و با همچین فردی نمیمونم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

من و همسرم وسایلمون مشترکه و یک گوشی اندروید داریم ...

در ضمن خواهر ، بین زن و شوهر نباید چیزی پنهان باشه و باید رمز همو بدونن ... 

پایِ دوست داشتنت❤️، دخترانه ایستاده‌ام👰، درست مثلِ درختِ کاج🌲روبرویِ پاییز🍂🍁...           🚫 مخاطبِ پست ها و تاپیک های بنده ، خانوم های سایت ♀️ هستن وَلا غیر ! 🚫                                            
فرض کن  همسرت با دختری چت میکنه  اگه الان ببینی و مانع بشی بهتره یا وقتی که رفت باهاش راب ...

آره دیگه، منم با شما موافقم. باید بدونیم. چون اگه ریگی به کفش نداشته باشن، رمزشونو مخفی نمیکنن

بله خانومهای گل همه رمز گوشی همسرتان رو داشته باشید و چون زن و شوهر چیزی نباید از هم پنهان داشته باشند چون موضوعی هست به نام تعهد اما موضوعی که اشاره کردم یعنی جاسوسی و تجسس نداشته باشید همینکه رمز رو میدونید کافیه ...‌

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....