2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم برو ازاین فلافل بازاریا که آمادست فقط باید سرخ کنی بخر راحت ..سیب زمینی روهم نمیدونم عزیز

ممنون عزیزجون.ولی میخوام خودم درس کنم.اندازه ها نمیدونم

پنجاه ساندویج فلافل....هر ساندویج چندتا دونه فلافل بزادم بنظرت عزیز

من خودم همیشه ۴تا میزارم اگه تو نون خونگی باشه . اگه نون باگت هم باشه گاهی پنج تا . خوب ۲کیلو نخود خیس کنی احتمالا کفایت کنه . هریه پیاله ماست خوری۶تاگل فلافل و جواب میده‌.

نون ساندویجی اندازه ساندویچ های بیرون

يك كيلو و نيم كافيه مطمين باش 

گوش به حرف اونايي نده كه ميگن اماده بخر گرون در مياد  هم اونا مونده هست خودت تا ه درست كني كه بهتره 

من خودم همیشه ۴تا میزارم اگه تو نون خونگی باشه . اگه نون باگت هم باشه گاهی پنج تا . خوب ۲کیلو نخود خ ...

ممنون گلم.

دستور تهیه اش رو که خودت درس میکنی  بهم میدی

ممنون عزیزجون.ولی میخوام خودم درس کنم.اندازه ها نمیدونم

دوکیلو نخود یه ده حبه سیر سه یا چهار تا پیاز متوسط بسه . سه تاهم سیب زمینی برای نرم ترشدن خمیر فلافل ‌. حالا سمبوسه ها اگه فقط سیب زمینی باشه ۴کیلیویی میخای . 

دوکیلو نخود یه ده حبه سیر سه یا چهار تا پیاز متوسط بسه . سه تاهم سیب زمینی برای نرم ترشدن خمیر فلافل ...

مگه جز سیب زمینی چیز دیگه هم براس سمبوسه میریزن

ممنون گلم. دستور تهیه اش رو که خودت درس میکنی  بهم میدی

من برای نصف کاسه نخود دوتا سیر و یه پیاز کوچیک و یه سیب زمینی ریز  هم بانخود چرخ میکنم و نمک و فلفل و زردچوبه میزنم وحسابی ورز میدم  و بعدش  سرخ میکنم .خیلی ضخیم نمیندازم باپشت قاشق هم میزنم وسطشون که کامل سرخ شه