2777
2789
عنوان

تا ته سوختم

500 بازدید | 45 پست

چند تا تاپیک قبل نوشته بودم ک با خانوادم دعوام شد اومدم خونه خودم ی خواهر دارم ک روماتیسم داره ۳۲ سالشه مجرده . من ۲۳ سالمه . اون شب گفتم اگ خونه بمونه دعوا میکنه با خانوادم بزار اونم بیارم من دوساعت با خانوادم فاصله دارم اون هفته شنبه اوردمش اونم از خوبیم از وقتی اومد لی لی ب لالاش گذاشتم بماند ک چقدر خرج کرد شوهرم اصلا مهم نیس ولی قدر نمیدونه شوهرم هر روز خوراکی و میوه و هر چی بگید میخرید و میاورد من غذایی ک خواهرم دوست داشت و میپختم از صب تا شب ک شوهرم بیاد کار نمیکرد شاید ی ظرف میشست بعضی وقتا هم اونم نمیشست همین ک شوهرم میومد پا میشد کار میکرد هر حرفی پیش شوهرم زده هیچی جواب نمیدادم الکی میخندیدم امروز رفتم اولاپلکس خریدم برای موهام ۲۴۰ اومدم نشون دادم صبحانه اماده کردم خوردیم گفتم قبل اینک پلکس تراپی کنم عکس از موهام بگیر گفت مگ سوختگیش تو عکس مشخص میشه گفتم اره چ ربطی داره چرا این عکسم مشخصه قهر کرد باهام عکسو نشونش دادم گفتم نگاه پس چرا مشخصه اینجا نگاه نکرد قهر کرد از اون موقع بعد نهار اماده کردم نیومد بخوره از ظهر هیچی نخورده الانم رفت تو اتاق درو بست فردا میبردم میزاشتم خونشون راحت میشدم پدرمو دراورد بابا مگ نمیبینی مستاجرم خرجمو این و اون میدن ی ذره شعور داشته باش دیگ اون طوری میکنه من از بیرون غذا بخرم والا پول ندارم دیگ چند تا تاپیک قبل ترمو بخونید ک درمورد این خواهرم نوشتم ک با زور بهمون فهموند باید کیک بخریم واسه تولدش .منم خب خجالت میکشم ب شوهرم همش بگم اینو نمیخوره اونو نمیخوره اینم از خوبی من بود دیگ برداشتم اوردم هواش عوض شه چند شب پیش رفته بودیم پارک خواستم خوشحالش کنم گفتم ب شوهرم ک ماشالا بزنم ب تخته خواهرم خوب داره میشه دیگ اومده از اونشب میگه تو منو چشم زدی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون دفعم بهت گفتم زندگی خودتو داشته باش

کار خودتو میکنی جوابشم خوب بهت میدن😀

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست

اه اه ببر بزار خونه بابات دیگم‌نیارش باباخرجا به این‌گرونی خودمونم بتونیم یه چیز بخوریم هنر کردیم والله حتما بهت حسودی هم میکنه 

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

وای چه موقعیت سختی ... اونم حتما دلش خیلی پره از مریضیش و  سختی های روزگار ...شما هم حق داری ... 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
دلت پربودا💔💔

اره بخدا نمیدونی ک .چند شب پیش برادرشوهرم و پسرعمش از شهرستان اومدن شام گذاشتم ک بمونن نمیگم دستش درد نکنه اومد کمکم بعدش همش غر زد ک پام درد گرفت گفتم اره توام خسته شدی حالا کلی بهش اصرار کرده بودم ک بشینه فرداش خونمون افتضاح بود ظرفا از دیشب مونده بود اشپزخونه پر ظرف بود رفتم بشورم اومد کمک بعد ظرف شستن گفت بله اگ من نبودم پدرت درمیومد نمیتونستی بشوری و اینا منم گفتم اره واقعا دستت درد نکنه بعد خودم اشپزخونه رو تمیز کردم شام درست کردم فرداش پذیرایی و اتاقا رو داشتم تنهایی تمیز میکردم اون دراز کشیده بود میگه سحر لطف کن سری بعد من اومدم خونه تکونی نکن یا قبلش خونه تکونی بکن من بدم میاد گفتم خوبه حالا تو کمک نمیکنی از چیش بدت میاد خونه همینطوری باید بمونه ؟ بعد ک شوهرم اومده دیدم پاشده ظرفا رو شسته

اه اه ببر بزار خونه بابات دیگم‌نیارش باباخرجا به این‌گرونی خودمونم بتونیم یه چیز بخوریم هنر کردیم وا ...

خورشت کرفس نمیخوره عدس پلو قیمه لوبیا پلو ابگوشت  کوکو و ماکارانی نمبخوره خب من چی درست کنم 

وای چه موقعیت سختی ... اونم حتما دلش خیلی پره از مریضیش و  سختی های روزگار ...شما هم حق داری .. ...

اره بخدا از همه بیشتر فکرشو میکنم بخاطر همین ایشالا اگ سالن زدم میخوام کمک مالی کنم . دیشب نشسته پیش شوهرم میگه زن اگ ب جایی برسه از خودش درمیاد .دیگ نمیگه ها اینطوری میگم ی وقت شوهرشو جو میگیره نمیزاره خواهرم ب جایی برسه

اره بخدا نمیدونی ک .چند شب پیش برادرشوهرم و پسرعمش از شهرستان اومدن شام گذاشتم ک بمونن نمیگم دستش در ...

ناراحت نشياااا

وقتي تا اين حد باهم ناسازگاريد، چرا پيش هم ميمونيد؟!

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
میشه مریضی خاهرتو بیشتر باز کنی

از ۶ سالگی چون شمال بودیم چند سال رطوبت زد ب بدنش رماتیسم مفصلی گرفت از اون موقع قدش ۱۴۰ مونده وزنش ب قدش میخوره یکم پای راستش اندازه دوسه سانت کوتاه تر شده پاش درد میکنه میره دکتر الان خداروشکر بهتر شده