2777
2789
عنوان

تا ته سوختم

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 45 پست
خود شیرین بیشعور

خب منم خجالت میکشم بخدا پیش شوهرم پنیر خامه ای و از اون یکیا نمیخوره ک من برم محلی بخرم بخدا خجالت میکشم از شوهرم جالب اینجاس ک خونه بابام اونم پیدا نمیکنه یکم وضع پدرم خوب نیس میارم اینجا ک یکم بخوره جون بگیره اونم نمیخوره ادا درمیاره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی متوجه نشدم

اون دفعه هم گفتم چرا انقدر وسط خونوادتی وقتی اونا واست ارزشی قائل نیستن گفتم مثل مهمون برو بیا خیلی کم رفتو امد کن بعد تو رفتی خواهرتو اوردی کنارت؟حالا شوهرت نجیبه و پر رو نیس که چیزی بگه ولی واقعا مشکلات خواهرت به شوهرت جه ربطی داره که واسش چیزی بخره و.... خدا سایه پدرتو واسه خواهرت حفظ کنه

نکن با زندگیت اینجوری دو نفری زندگی ارومتونو بکنین تو چیکاره بقیه داری اخه به خدا به ۹۹ درصد ادما خوبی کنی جوابی جز توهین و وظیفت بود و مگه چیکار کردی نمیگیری

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست
عزیزم بداخلاقیاشو درک کن .ایشالله که روحیشم خوب میشه😆🎀

بخدا درک میکنم ولی دیگ شورشو درآورده هفته پیش ریموور گرفتم ک شوهرم و خواهرم باهم دوتایی بزارن رو موهام گفتم یکی موهامو تقسیم بندی کنه یکی ریموور و بزاره خواهرم قهر کرد ک نمیخوام من دوتایی نمیتونم همون بده شوهرت بزاره اخر گفتم بیا بزار بعد گفتم یکم تند تر پایینش  میسوزه ها خیلی کند میزاری گفت تو ببند دهنتو خودم بلدم

اره بخدا از همه بیشتر فکرشو میکنم بخاطر همین ایشالا اگ سالن زدم میخوام کمک مالی کنم . دیشب نشسته پیش ...

وای چرا به خودش نمیگی از این حرفا نزنه

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
اون دفعه هم گفتم چرا انقدر وسط خونوادتی وقتی اونا واست ارزشی قائل نیستن گفتم مثل مهمون برو بیا خیلی ...

میدونم یادم افتاد حرفت نرفتم ک از اون روز همون شب دعوا برداشتم اوردمش هنوز نرفته قرار بود ۳۰۰ جمع کنم قایمکی بدم بهش بیاد واسه شنیون تخصصیم مدلم بشه بخاطر اونم اوردمش . ک موند واسه بعد عاشورا چند روز پیش همش غر زد ک وای دلم گرفته گفتم باشه اگ نمیتونی بمونی میبریم خونتون واسه شنیونم یکی دیگ رو پیدا میکنم دیگ خفه شد گفت ن غروبا اونطوری میشم الان خوب شدم ب شوهرم نگفتم ک بهش میخوام پول بدم . ولی تصمیم گرفتم چندنفر دیگ رو ببرم واسه شنیون حداقل ب اونا ده پونزده تومن بدم اینطوری هم ۳۰۰ ب اون میدم هم بعدا میگه وای موهام ریخته هم میکوبه تو سرم تو خونه هم واسه خورد و خوراکش کلی باید خرج کنم . گفتم  میاد هم خوب میخوره یکم قوت میگیره هم پول میدم خرج داروش میکنه بابام ک نمیده البته خودش پیشنهاد دادا ک من قبول کردم 

اگ میگفتم قهر میکرد 

فکر کنم داری لوسش میکنی

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
خب منم خجالت میکشم بخدا پیش شوهرم پنیر خامه ای و از اون یکیا نمیخوره ک من برم محلی بخرم بخدا خجالت م ...

خداییش شوهرت خیلی ادم خوبیه بمولا 

نزار اسمت پیشت شوهرت بد در بره چون هدف خواهرت ی چی دیگس هواست به خودتو شوهرتو زندگیت باشه ادم ی چیزای از خواهرا میشنوه شاخ درمیاره 

سنگ شانس من ... سنگ توالته😒
خداییش شوهرت خیلی ادم خوبیه بمولا  نزار اسمت پیشت شوهرت بد در بره چون هدف خواهرت ی چی دیگس هوا ...

من و شوهرم تو اتاق خودمون میخوابیم رو تخت اونم تو اتاق بغلی پریشب رفتم از اون اتاق همینطوری شوهرمو صدا زدم گفت صدام میاد ابجیم میگه خیالت راحت صدا میاد . واقعا زشت نیس این حرف خب منم دلم رابطه نخواد بخاطر خواهرم مراعات کنم شوهرم ک مراعات نمیکنه ولی نباید ب رومون میاورد همشم میگه میخوابم تو اتاق میترسم حس میکنم یکی میاد تو الان یعنی چی یعنی ک تو ب شوهرت شک کن در حالی ک شوهرم تکون میخوره من بیدار میشم 

خداییش شوهرت خیلی ادم خوبیه بمولا  نزار اسمت پیشت شوهرت بد در بره چون هدف خواهرت ی چی دیگس هوا ...

بخدا آبرومو بردن اونشب ک با خانوادم دعوا کردم هیچی حرفی نزدم جز اینک گفتم ب شوهرم پاشو بریم شانس اوردم برداشتم اوردمش بیرون . بعد ما مامانم خودشو میزد پیش زنداداشم اصلا ی کارایی کرده بودن ک داداشمم اومد بیرون جلو زنش و شوهرم گفت دیگ حق نداری پاتو بزاری اینجا واسه همین دوسه ماه نمیخوام برم تا ادم شن

من و شوهرم تو اتاق خودمون میخوابیم رو تخت اونم تو اتاق بغلی پریشب رفتم از اون اتاق همینطوری شوهرمو ص ...

عزیز من میبینی میخاد خودشو بیاره تو چشم خب بالاخره شوهرت براش نامحرمه زبونم لال گول میخورن هردوتاشون نکن خواهر نکن زندگیتو نابود نکن یوق دیدی دشتس دستی با چشمت خیلی چیزا دیدی و اخرش شوهرت گفت خودت کردی 

سنگ شانس من ... سنگ توالته😒