2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم صنایع غذای خونده بیشتر کارشون فک‌کنم با کارخونهای مواد غذایی سرکار داره

خودش تو شرکت لبنیاتی و سوسیس کالباس کار میکرد مهندس اونجا بود مثلا دستور اینکه چطور سوسیس درست میشه مینوشت میداد به کارگرا اونام پیداش میکردن 

یک سوال با توجه به خارج شهر بودن اکثر کارگاه ها و کارخونهاش اگر کار پیدا بشه حاضری خارج شهر بری الب ...

اره میرم منظور من اینه که هرکی اسم رشتمو میشنوه نیگه اشپز  میگن درستو ول کن و برو یه رشته درست حسابی درصورتی ک من شاگرد اول بودم اونم هنرستان نمونه دولتی و برلی رشتم زحمت زیادی کشیدم

اره میرم منظور من اینه که هرکی اسم رشتمو میشنوه نیگه اشپز  میگن درستو ول کن و برو یه رشته درست ...

اتفاقا نه برای فکر می کنم مقاطع بالای این رشته مجوز کارشناس تغذیه هم میدن دقیق نمی دونم ولی رشته خیلی جالبیه از نظرم خودمم یک مدت دوست داشتم تغذیه بخونم ولی شهرمون نداشت و این رشته رو داشت منم که نزدیکی محل کار برام خیلی مهمه وقتی نشستم با خودم فکر کردم که اگر من این رشته رو خوندیم و کارخونه هم بر فرض مثال تونستم پیدا کنم برای کار حاضرم هر روز برم اونجا دیدم نه :(