یکی عین موش به خارجیا پناه برده و اگه یه روزی بمیره اندازه یه پشکل برا دنیا ارزش نداره(عین پدر و پدربزرگ موشش) یکی هم تا آخر عمرش مقابل خارجیا تسلیم نشد و تو خونه خودش شهید شد، مسلمونا منطقه رو براش به آتش کشیدن💣 تو مایه مباهات آزادگان جهان و برگ زرین تاریخی✌️ برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای آنیلای ۸ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش شد🖤 و... برای وطن🖤 مرگ بر تروریست👊 مرگ بر آمریکا👊 چهره عریان غرب👈 چشم و دل سیری، حقوق بشر، حقوق زنان و کودکان و ... = اپستین
دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤ دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖
یعنی شوهرجونا اینجوری دوس دارن 4کیلوکم شه...... ولی خب از نظر توده بدنی 10کیلواضافه است😉
دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤ دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖