2777
2789
وزنم ۷۴ قدم ۶۵

۱۵ کیلو اضافه داری

برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش کردن🖤 و... برای وطن🖤 مرگ بر تروریست👊 مرگ بر آمریکا👊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزنم ۷۴ قدم ۶۵

عالییییییی😂😂😂😂ولی جدی 4کیلو کم کن

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖
حس میکنم تپلم یکم توپرهستم

ن بابا خوبی؟لاغر باشی خوبه؟به قول شوهرم میگه زن یکم باید تپل باشه تا بغلش میکنی حس کنی ابر رو بغل کردی و اینکه یه تیکه استخون 

البته منظوری ندارم از حرفام به کسی برنخوره

این چهارپنج کیلو اضافه رونمیدونم چجوری کنم خیلی رومخمههه 

اگه نمیتونی ورزش کنی و باشگاه بری 

شیرینی نخور غذای چرب نخور فست فودم نخور 

صبحا تخم مرغ اپز بخور که تا ظهر گشنه نشی نخای چیزی بخوری 

اگه هم توان مالشو داری بیشتر مرغ بخور و گوشت برنجو نونو نخور

یعنی چی😞

یعنی شوهرجونا اینجوری دوس دارن 4کیلوکم شه...... ولی خب از نظر توده بدنی 10کیلواضافه است😉

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖