2777
2789
عنوان

دل منم خواست

154 بازدید | 23 پست

الان تو یه تاپیکی بودیم  خانومه چقدر مانتو چقدر پالتو  چقدر شلوار وای خدایا چقدر کفش داشت  یه خانومه هم فقط برای محرم کیف و کفش خریده بود   حسودی نکردما   الهی با تن سلامت و دل خوش استفاده کنن  به این فکر کردم  من چقدر هز خودم دارم میگذرم بخاطر شوهرم حتی عید یه لباس زیر نخریدم   الان مدت هاست خرید نکردم به خودم نرسیدم لباسای تو خونمم که نگم براتون     وای دلم شکسته از زندگی خودم       خواهرامم لباساشونو نمیدن میگن خودت انتخاب کردی شوهرتو مانتو هامونو آتیش بزنیم  بهتره تا بدیمش به تو    وای گریم گرفته 

بحث کردن با آدمای احمق مثل کشتن مگس رو صورتته  هرچقدرم محکم بکوبی اون فرار میکنه و این تویی که یه سیلی محکم خوردیو باز مجبوری وز وزشو تحمل کنی 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم مهم حال دلته .الهی خوش باشی .حسرت نخور خوب این ماه کم کم برو بخر .الهی هرچی دلت میخواد بشه.

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .

اینکه به خودت اهمیت نمیدی اشتباهه بخر وبپوش ولی به اندازه 

قناعت بکن اما خساست نکن 

منم مراعات همسرمو میکنم ولی خوب می‌پوشم 

زن هرچی خوب بگرده شوهرشو سربلند میکنه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

شوهرت چكارس عزيزم 

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
غصه نخور عزیزم مگه شوهرت چجوریه؟

شوهرم خیلی خوبه اما مثلا معمولی در آمدش و با همین درآمد کم خونه خریده  تازه بنده خدا با مریضی که داشتم به نامم کرده ها   خیلی مهربونه اما خب پول نداره دیگه به من بده برای خرید  

بحث کردن با آدمای احمق مثل کشتن مگس رو صورتته  هرچقدرم محکم بکوبی اون فرار میکنه و این تویی که یه سیلی محکم خوردیو باز مجبوری وز وزشو تحمل کنی 
منم 3_4 سال. یکبار مانتو و کفش میخرمو مهم تمیزیه و مرتبیه. نه نوبودن. تازه وسط تهرانم با اینهمه زرق ...

خیلی دلم الان خرید میخواد 

اینکه به خودت اهمیت نمیدی اشتباهه بخر وبپوش ولی به اندازه  قناعت بکن اما خساست نکن  منم ...

کو پول خواهر وگرنه من عاشق اینم برای خودم کمی وقت بزارم 

کو پول خواهر وگرنه من عاشق اینم برای خودم کمی وقت بزارم 

عزیزم خدا بزرگه 

همه شرایط بدی داریم 

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
شوهرت چكارس عزيزم 

راننده  هستش   متوسط در امدش روزی 100 هزار تومن ولی همش میره برای قسط